Ljubljana, Sense Wellness Grand Hotel Union 5*: Privatni zakup celotne VIP rezidence v Sense Wellnessu, do -34%

Ljubljana, Sense Wellness Grand Hotel Union 5*: Privatni zakup celotne VIP rezidence v Sense Wellnessu, do -34%

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba SPA razvajanja na elitni lokaciji s top razgledom na Ljubljano! Odlična romantična ponudba le za vaju v Sense Wellnessu v Grand Hotelu Union Business, kjer bosta deležna razkošnega wellness razvajanja v infra savni...


Ekskluzivna ponudba na elitni lokaciji s top razgledom na Ljubljano in Ljubljanski grad!
Po napornem dnevu in delovnih obveznosti si privoščite sprostitev in obiščite NOVI Sense Wellness v 8. nadstropju Grand Hotela Union v Ljubljani. Uživajte v 2-urnem romantičnem spa razvajanju v dvoje v infra savni in masažni kopeli v zasebnem prostoru v Sense Wellnessu v Grand Hotelu Union, kopanju v bazenu v času zakupa, ob tajskem čaju in sladkem presenečenju.
V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom vam ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta. Na voljo vam je razkošen Penthouse bazen z odprto teraso in pogledom na grad. Razvajate se lahko v finski in infra savni in si privoščite plavanje v bazenu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.