Hotel Čateški dvorec 3*: 3-dnevni oddih s kopanjem v Termah Čatež za 2 osebi -57%

Hotel Čateški dvorec 3*:...

Hotel Čateški dvorec 3*: 3-dnevni oddih s kopanjem v Termah Čatež za 2 osebi -57%

Rezerviraj za 29,00 €

338,00 €
Cena
57%
Popust
194,00 €
Prihranek
144,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hotel Čateški dvorec se nahaja ob sotočju reke Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Terme Čatež. Dvorec vam nudi vse udobje modernega hotela s tremi zvezdicami, kjer si lahko spočijete ali pa preživite nepozabne počitnice....


Hotel »Čateški dvorec« se nahaja ob sotočju reke Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Term Čatež. Dvorec vam nudi vse udobje modernega hotela s tremi zvezdicami, kjer si lahko spočijete po ali pa preživite nepozabne počitnice.
Sobe so klimatizirane oz. ogrevane in nadstandardno opremljene. Dostop do interneta je brezplačen, prav tako parkirni prostori.
Mestoidej ponudba nudi brezskrbne počitnice in razvajanje v dvoje, saj je v ponudbi vštet polpenzion v Hotelu Čateški dvorec, neomejeno savnanje v spletu rimskih savn hotela Čateški dvorec. in kopanja v Termah Čatež, ki so od hotela oddaljene le nekaj minut.
Splet rimskih savn v Hotelu Čatški dvorec ponuja sprostitev in nabiranje nove energije, kar je v modernem in hitrem načinu življenja že nujno potrebno. Prijetna eterična olja, visoke temperature in toplota bodo na vaše telo delovale blagodejno in sproščujoče. V savnah skrbijo za čistočo in se trudijo, da bi vam toplo ugodje čimbolj približali in popestrili.
Odmaknite se od hitrega tempa in si vzemite 3 dni za razvajanje in počitek v Čateškem dvorcu ter Termah Čatež, kar do 57% ugodneje!

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Čateški dvorec 3*: 3-dnevni oddih s kopanjem v Termah Čatež za 2 osebi -57%«