Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Marbera Green Villas Flora - Jesenski oddih na Krku, Njivice, Hrvaška - 174 EUR - 2x najem vile Pinus za 4 osebe, 2x zajtrk v hotelu Beli Kamik za 4 osebe

Marbera Green Villas Flora - Jesenski oddih na Krku, Njivice, Hrvaška - 174 EUR - 2x najem vile Pinus za 4 osebe, 2x zajtrk v hotelu Beli Kamik za 4 osebe

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Marbera Resort, v katerem se nahajajo Green Villas Flora, vas bo navdušil z edinstvenim konceptom, kvalitetno nastanitvijo, ki je združena z naravnimi elementi in gostom pričara nepozabno dopustniško doživetje.

Posebnost vil se začne že pri njihovem zunanjem izgledu ter nadaljuje v moderno notranjost. Gostom Megabona je na voljo bivanje v vilah Pinus, ki so idealne za družinski oddih. Vsaka izmed vil Pinus ima dve spalnici v 1. nadstropju, v pritličju pa najdete dnevno sobo, opremljeno kuhinjo, kopalnico in pa teraso. Vile so opremljene s poteljnino, brisačami, klimo in satelitsko televizijo. Na voljo je tudi parkirišče in brezplačni Wi-Fi.

Plaža Njivice resorta s ponosom nosi Modro zastavo, ki je zagotovilo čistosti morja in je potrdilo vloženega truda v urejanje plaže. Gostom nudijo možnost najema ležalnikov za uživanje na plaži. Čez celo plažo se nahaja nekaj lounge barov, kjer se lahko umaknete soncu in v senci uživate v bogati ponudbi naravnih sokov, osvežujočih pijač, kav in koktejlov. Pizzerija Bukaleta je idealno mesto za kratek oddih za kosilo ali večerjo. Preverite bogato ponudbo pizz, testenin in solat. Za najmlajše je tam tudi Campi kids meni!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.