Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Falkensteiner Hotel Montenegro - Vrhunski wellness oddih v Budvi , Budva, Črna Gora - 238 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Brezplačen vstop v wellness Acquapura...

Falkensteiner Hotel Montenegro - Vrhunski wellness oddih v Budvi , Budva, Črna Gora - 238 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Brezplačen vstop v wellness Acquapura...

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


FalkensteinerHotel Montenegro (bivši hotel Queen of Montenegro) je novo odprt hotel v Budviv bližini znamenite in slikovite plaže Bečići. Svoje goste bodo navdušili takoz zasebno prodnato plažo v bližini hotela kot tudi z novimi sobami inapartmaji.

Hotelse nahaja na majhnem griču in je obkrožen s slikovito naravno pokrajino naobali Jadrana, le 10 minut od Budve, turističnega in kulturnega središčačrnogorske obale. Ozke, slikovite ulice in kavarne ter zgodovinski spomenikinaredijo to mesto na rivieri idealno za prave mediteranske počitnice!FalkensteinerHotel Montenegro je pravi jadranski dragulj s štirimi zvezdicami in vrhunskostoritvijo, kjer bo vsak gost postrežen po visokih Falkensteiner standardih.

Hotelse ponaša z izjemno bogato ponudbo, ki vključuje 236 na novo urejenih sob inapartmajev, panoramski bazen z barom, povsem novim zunanjim bazenom površine 1.500m², SPA območjem Acquapura s savno, parno kopeljo, razkošnim tušem in jacuzzijem,številnimi vrstami masaž in lepotnih tretmajev, različnimi športnimi programiin nešteto aktivnostmi in izleti v Budvo in okolico.Hotelskazasebna plaža, del znamenite plaže Bečići, je oddaljena le 200 metrov. Uživajtev kristalno čisti vodi in edinstvenem okolju zlatih prodnatih plaž, opremljenihz brezplačnimi ležalniki in senčniki. Za bolj aktivne turiste so na voljo tudištevilne vodne aktivnosti.

VFalkensteinerju bodo prišli na svoj račun tudi ljubitelji dobre hrane. Uživajtev kombinaciji lokalnih, mediteranskih in mednarodnih jedi, ki bodo več kotizpolnile vaša pričakovanja. 

Hotelponuja Superior, Comfort in Deluxe sobe. Vse sobe so opremljene zzakonsko posteljo/ločenima posteljama, veliko kopalnico s tušem/kadjo insušilcem za lase, balkonom, klimatsko napravo/ogrevanjem, televizorjem z ravnimzaslonom s satelitskimi kanali, elektronskim sefom, mini barom, telefonom, pisalnomizo, hitro internetno povezavo (LAN) in Wi-Fi-jem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.