Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Luxe Boutique Hotel - wellness paket, Split, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v sobi s pogledom na morje za 2 osebi (otroci do 16. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi (do 11. ure)

Luxe Boutique Hotel - wellness paket, Split, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v sobi s pogledom na morje za 2 osebi (otroci do 16. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi (do 11. ure)

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne mestu nekdanjetovarne pred skoraj 100 leti, stoji danes kompletno prenovljen in osvežen,najvznemirljivejši in najsodobnejši boutique hotel v Splitu. V hotelu Luxe, vstarem delu Splita, lahko uživate v šarmu in luksuzu ter božičnih in novoletnihpraznikih v odličnem splitskem vzdušju in sproščenosti!


V hotelu se boste počutili kot doma – od wellnessa dorestavracije in lobby bara boste uživali v sproščujočem vzdušju ter unikatnoopremljenem pohištvu, kot tudi v izjemnih storitvah. Udobne sobe hotela Luxevam bodo dale občutek svežine s čistimi linijami in finimi teksturami posteljnine,kombinirane z belimi toni in naravnimi materiali, svetloba v sobah pa vas bopomirila. Hotelska restavracija vam nudi zajtrk iz domače pridelanih sestavin.Okusna kombinacija tradicionalnih in azijskih jedi vam bo dolgo ostala vspominu. V lobby baru lahko uživate v izjemnem pogledu na eno najprometnejšihulic mesta. Po napornem dnevu se lahko sprostite v wellness centru, ki jeskrbno urejen. Po savni, jacuzziju ali masaži se boste počutili prerojeno terpolni energije za nove dnevne aktivnosti.


Odpravite se naraziskovanje skritih ulic, raznih znamenitosti ter se prepustite uživanju vnaravnih lepotah mesta in okolice. Vsem znana Dioklecijanova palača je samozačetek zanimivih atrakcij, ki jih ponuja Split. V svoje raziskovanje vključitetudi Dioklecijanove kleti, katedralo sv. Duje, Srebrna ter Zlata vrata, Sfingona Peristilu, Marjan in splitsko sprehajališče. Split je resnično eno izmedtistih mest, v katero se zagotovo vrnete, enkrat ko ga obiščete.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.