Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Gala Split, Podstrana , Hrvaška - 58 EUR - 1x nočitev v Classic sobi (depandansa) za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Gala Split, Podstrana , Hrvaška - 58 EUR - 1x nočitev v Classic sobi (depandansa) za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mediteransko podnebje, zelena narava, modro morje, sonce… vse to vas pričakuje ob obisku novozgrajenega hotela Gala Split, le nekaj kilometrov stran od znamenite Splitske riviere. Sprostite se ob šumu valov,  z odlično mediteransko kulinariko, razkošnimi sobami, wellness in fitnes ponudbo, kjer boste uživali ob prekrasnem pogledu na romantični sončni zahod.

Novo zgrajeni Hotel Gala Split se nahaja v bližini Splita (deset minut od središča), trgovinskega in turističnega središča Dalmacije. Hotel Gala Split se nahaja v Podstrani ob čudoviti prodnati plaži.

Čakajo vas na novo zgrajene moderno oblikovane udobne sobe, ki bodo zadovoljile potrebe vseh, ki želijo obiskati Podstrano ali Split.

Gostje hotela Gala Split lahko brezplačno uporabljajo vse storitve hotela San Antonio, ki se nahaja le nekaj korakov stran od hotela Gala Split.

Sprostite se in uživajte v elegantnem lounge baru ob bazenu (ki se nahaja na strehi hotela, od koder lahko uživate v čudovitem razgledu na otoka Brač in Šolto) ali v restavraciji San Antonio, kjer lahko okusite dalmatinske specialitete in različna vina.

Hotel je opremljen z najsodobnejšo opremo, usposobljeno in prijazno osebje pa vam bo na voljo v vsakem trenutku vaše sprostitve ob masažah, negi obraza in telesa, v savni, sobi za fitnes in bazenu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.