Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Soho Boutique Hotel, Budimpešta, Madžarska - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Soho Boutique Hotel, Budimpešta, Madžarska - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Budimpešto in bivajte v hotelu SohoBoutique 4*!

Budimpešta je najbolj obiskano madžarskomesto, znano kulturno, umetniško in športno središče, pa tudi ena najlepšihevropskih prestolnic. S svojim edinstvenim vzdušjem, svetovno znano glasbo innočnim življenjem privablja turiste z vsega sveta.Hotel Soho Boutique se nahaja sredi Budimpeštein ponuja pogled na dvorišče, 24-urno recepcijo in 24-urno varovanje. Hotel jezgrajen v chic slogu in ima 74 sob. Na voljo imate shrambo, dvigalo in garažo.

Hotel se nahaja le 2,1 km od Donave in 8 km odmosta Elizabeth. Železniška postaja Keleti je oddaljena le 15 minut hoje, TrgLiszt Ferenc pa le nekaj korakov.Lokacija hotela bo navdušila ljubiteljenakupovanja, saj je hotel blizu različnih trgovin in butikov.

Nekatere sobe imajo satelitsko televizijo,mini hladilnik in čajno kuhinjo. Veliko sob ima tudi pomivalni stroj, aparat začaj in kavo ter štedilnik.Vsak dan je na voljo kontinentalni zajtrk.Gostje lahko uživajo v okusni hrani v 24-urni restavraciji. Na voljo je tudinočni bar, v katerem strežejo okusne pijače.

Turistično območje Kavarna NewYork in Old Man’s Music Pub sta oddaljena 100 m.Do podzemne postaje Blaha Lujz je 5 minuthoje.Otrokomsta na voljo otroška posteljica in mini klub, možno je pa tudi varstvo otrok.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.