Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Lavender in Hotel Oleander - Zima v Strunjanu, Strunjan, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje v Hotelu Lavender ali Oleander za 2 osebi, 1x najem palic za nordijsko hojo v času bivanja

Hotel Lavender in Hotel Oleander - Zima v Strunjanu, Strunjan, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje v Hotelu Lavender ali Oleander za 2 osebi, 1x najem palic za nordijsko hojo v času bivanja

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite čudovite počitnice na slovenski obali v enem od najlepših obalnih mest - Strunjanu. V hotelu Lavender boste našli zadovoljstvo in sprostitev tisti, ki imate radi mir in udobje naravnega okolja ter milega mediteranskega podnebja! 


Hotel Lavender je popolnoma nova, izjemno prijetna destinacija za posameznike, pare, družine in skupine. Leži sredi pomirjujočega in naravnega okolja Strunjanskih solin, v neposredni bližini krajinskega parka Strunjan, ki ga obdaja gosto mediteransko rastje.


Odlična lokacija hotela Lavender v Strunjanu omogoča različne športne in druge aktivnosti kot so pohodništvo, kolesarjenje, tek, plavanje, ribarjenje in raziskovanje ter meditacijo. 


Hotel Lavender je novi biser na slovenski obali, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. 


Strunjan ponuja miren in prijeten oddih, a hkrati se nahaja v neposredni bližini obalnih turističnih središč: Portoroža, Pirana, Izole in Kopra, ki lahko brez večjega napora obiščete tudi peš po urejenih in označenih poteh.


Hotel Oleander se nahaja sredi mirnega in naravnega okolja Strunjanskih solin, a vendar v neposredni bližini obalnih turističnih središč Portoroža, Pirana, Izole in Kopra. Področje Strunjana, kjer se nahaja Hotel Oleander, spada med vibracije zmajevih črt. Zmajeve črte so nekakšen zemeljski energetski meridian; po njegovih linijah naj bi se pretakala energija, ki plemeniti določene funkcije v našem organizmu in nam s tem daje več življenjske moči. Starejša literatura priča, da se izredno poveča sposobnost za koncentracijo, če dlje časa bivamo ob takšnih zmajevih črtah.

 
Prav Hotel Oleander se blago dotika vseh zmajevih črt, kar izredno ugodno vpliva na človeka. Prične se tako imenovano energetsko čiščenje. Človek naj bi tako že po nekaj dneh začutil večjo sproščenost in umirjenost; težave z dihanjem izginejo, telo postane lažje in bolj vitalno.

 
Z novimi močmi ste tako pripravljeni na raziskovanje okolice, ki resnično ponuja ogromno: vsa obala vam je na dosegu roke, saj je hotel Oleander odlična izhodiščna točka za oglede turističnih znamenitosti ter izlete ob obali in zaledju. Odpravite se na sprehod po poteh ob morju, se na toplih sočnih žarkih predajte kulinaričnim mojstrovinam obale in znova odkrijte srž sreče: naj vas obogatijo sproščeni trenutki in brezskrbnost zvezdnatih noči …

 
V hotelu se v sklopu recepcije nahaja tudi aperitiv bar, ki gostom nudi raznoliko ponudbo hladnih in toplih napitkov, odprt je vsak dan od 7h-22h. Hotelska restavracija s kapaciteto 80 sedežev, z razgledom na soline, gostom ponuja bogate, samopostrežne zajtrke ter penzionska kosila in večerje, s poudarkom na domači istrski hrani.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.