Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Agriturismo Podere Il Belvedere su Cortona, Castiglion Fiorentino, Toskana, Italija - 156 EUR - 2x nočitev v Standard apartmajih za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Agriturismo Podere Il Belvedere su Cortona, Castiglion Fiorentino, Toskana, Italija - 156 EUR - 2x nočitev v Standard apartmajih za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kmečki turizem "Podere il Belvedere su Cortona" senahaja se v središču Valdichiana in je idealen kraj za nepozabne počitnice vzelenih toskanskih hribih.

Il Podere "Il Belvedere su Cortona" je bilustanovljen leta 2003 po skrbnem in dolgem obnavljanju nekdanjega doma staroselcev.Lastniki nepremičnin živijo na posestvu in so na voljo za vse potrebe alinasvete gostom.Apartmaji ponujajo dnevno sobo in dvojni raztegljiv kavč zaotroke, dvoposteljno spalnico in kopalnico, zasebni zunanji prostor, klimatskonapravo za osvežitev od visokih poletnih temperatur.

Apartmaji gledajo naobmočja Valdichiana in Cortona ter imajo brezžični internet, bazen, Led-TV innotranji sistem video nadzora, ki zagotavlja največjo varnost znotraj kmetije.Za vse goste je vključeno veliko pokrito parkirišče. Mize instoli na vrtu so odličen kraj za uživanje v tipičnem italijanskem alikontinentalnem (na povpraševanje) zajtrku. Psi so dobrodošli brezplačno.

V središču je čudovit vrt s čudovitim bazenom (16 x 8 m), kije dostopen vsem gostom. Na voljo so tudi sončniki s stoli, velika vrtna uta zmizo, stoli in velikim žarom, tako da lahko gostje uživajo v večerji zunaj.Otroci lahko uporabljajo igrišče in mizo za namizni tenis.Vrt je obdan z vrtnicami in ograjo, kar zagotavlja varnoststrank.

Ta kmetijska posest se nahaja v bližini Cortone, le 17kilometrov stran od Montepulciano in 40 km od Pienze. Obiščete lahko tudiSieno, ki se nahaja le 50 km od posestva.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.