Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Valamar Padova Hotel - Družinski oddih na Rabu, Rab, Hrvaška - 104 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena

Valamar Padova Hotel - Družinski oddih na Rabu, Rab, Hrvaška - 104 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon predstavlja – ponovno v ponudbi Valamar Padova Hotel!Bivajte v modernem hotelu ob morju z impresivnim pogledom na staro mestnojedro. ✔800 metrov od središča mesta in 50 metrov do morja, ✔lokacija ob morjublizu zgodovinskega jedra Raba, ✔Food & Lounge bar ter restavracija steraso, ✔atraktiven zunanji in notranji bazen, ✔wellness & lepotni center.


Valamar Padova Hotel je novourejeni hotel, ki navdušuje ssodobnim dizajnom in prečudovitim pogledom na morje in staro mestno jedro Raba.Od zgodovinskega jedra se nahaja le 20 minut hoje oziroma 1 minuto z ladjo. Hotelima moderno opremljene sobe in suite z balkonom. Bogat samopostrežni zajtrk invečerja sta postrežena v hotelski show cooking restavraciji. Terasa s pogledomna staro mestno jedro v Food & Lounge baru in restavracija predstavljataizjemno mesto za uživanje v specialitetah mednarodne kuhinje in vrhunskopripravljenih cocktailih.


Za popolno sprostitev raziščite prečudovite plaže napolotoku Kalifront, v hotelu pa vas pričakuje tudi prostoren wellness center znotranjim bazenom. Če ste ljubitelji aktivnosti, pa vas bodo zagotovopritegnile očarljive kolesarske steze in pešpoti, medtem ko se otroci lahkozabavajo z animatorji ob ustvarjalnih igrah v mini klubu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.