Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Dioklecijan Hotel & Residence - Wellness oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 152 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Superior dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, Neomejena uporaba panoramske wellness...

Dioklecijan Hotel & Residence - Wellness oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 152 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Superior dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, Neomejena uporaba panoramske wellness...

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dioklecijan Hotel & Residence ponuja nepozabno doživetje obzgodovinskih, kulturnih in naravnih lepotah. Dioklecijan Hotel & Residenceje kombinacija udobja in luksuza, saj ponuja pravi užitek v obliki bazena nastrehi hotela in spektakularen pogled na mesto, morje in otoke.

Od središča Splita in Dioklecijanove palače – spomenika podUnescovo zaščito – je oddaljen samo 15 minut hoje, prav tako se lahkosprehodite do atraktivnih peščenih plaž, na katerih lahko uživate v kristalnočistem morju.Razkošne postelje, naravni materiali, Wi-Fi dostop in velikekopalnice, so brez dvoma najboljše zagotovilo za popolno sprostitev in ugodnobivanje v hotelu.Uživajte v šarmantnem vzdušju v vseh hotelskih vsebinah, v restavracijiokusite najboljšo dalmatinsko kuhinjo in svetovno znana vina, sprostite se vlokalu z zelenjem in zimskim vrtom. Izkoristite prosti čas, sprostite se vpreddverju hotela, v knjižnici berite knjige, v sodobno opremljenem spletnemkotičku brskajte po spletu in uživajte v igri biljarda.

Svojemu telesu podarite sprostitev v Dioklecijan Wellness &Spa Centru, ki se nahaja na strehi hotela, pri tem izberite kozmetični tretma,ki vam ustreza. Vzemite si čas zase in uživajte v razgledu ob vzhajajočem inzahajajočem soncu. Knjižnica na drugem nadstropju hotela je raj za ljubiteljepisane besede, ki lahko uživajo v beletristiki domačih in svetovnih avtorjev.Napolnite si baterije v prečudovitidvoposteljni sobi, v kateri vas pričakuje TV s kabelskimi programi ter sodobnoopremljena kopalnica s tušem in sušilnikom za lase. Z osebami, ki vam velikopomenijo, uživajte na balkonu in nepozabnem pogledu na morje. Dioklecijanhotel & Residence je družinam prijazen hotel, na voljo so tudi otroškesobe, ki so prilagojene varnosti otrok.

To pa še ni vse! Svoje jeklenekonjičke lahko pustite na parkirišču hotela, v pritličju hotela se lahkosprostite v baru, v manj prijetnih situacijah se lahko obrnete na zdravstvenicenter, ki nudi zdravstvene storitve, lakoto in žejo pa vedno lahko potešite vsupermarketu, ki se nahaja v pritličju hotela. Potrebujete še kaj? Vse je nadosegu roke, počutite se lahko kot doma!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.