Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Xenon Hotel - Wellness oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 150 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Xenon Hotel - Wellness oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 150 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj pravite na 3-dnevni oddih za 2 osebi z vključenim zajtrkom v centru Beograda? Obiščite glavno mesto Srbije in rezervirajte svoj oddih v butičnem hotelu s 4 zvezdicami. Xenon hotel je hotel s 4 zvezdicami, ki se nahaja v ulici Vojislava Ilića 67 v Beogradu in vsebuje 27 luksuznih Standard, Superior in Deluxe sob.


Beograd je mesto mladih, v katerem prebiva več kot milijon in sedemsto tisoč ljudi. Beograjčani radi govorijo o mestnem duhu in so vedno pripravljeni za zabavo. Slovijo po tem, da so veliki hedonisti in vedo vse o dobri hrani, vinu in glasbi. Radi se sprehajajo in zaradi tega so ulice, promenade, kavarne in restavracije vedno polne ljudi. 


Hotel je znan po intimnem vzdušju in svojem klasičnem čaru. Hotel Xenon bo vaš dom v tujem mestu. Kraj, kjer bo strokovno in prijazno osebje z veseljem poskrbelo za vsako vašo potrebo; kjer so pomembne podrobnosti; kjer ste na najboljši lokaciji v Beogradu. Xenon hotel se nahaja le nekaj minut od Bulevara Kralja Aleksandra, blizu trga Slavija in avtoceste E-75.


Hotelske standardne sobe so edinstveno opremljene in ponujajo preprosto eleganco in brezčasno notranjost v hotelu Xenon. Xenon standardne sobe so idealne za krajše bivanje v centru Beograda in za poslovne potnike. Standard soba ponuja udobno in veliko posteljo, luksuzno kopalnico z velikim tušem in ostalo opremo, brezplačen brezžični internet in vse za pripravo čaja in kave. Standard soba je mesto, kjer čas miruje, in kjer je vsak trenutek posvečen miru.
Zajtrk strežejo od 7. do 11. ure.


Od trenutka, ko vstopite v hotelski spa, vas vabi, da se sprostite. Odpravite se na sproščanje in znova povežite um, telo in duha skozi wellness storitve, ki jih hotel ponuja. Xenon Spa poudarja dobro počutje in zdravje. Sprostite se v savni, jacuzziju ali v bazenu s slano vodo.
Delovni čas spa in wellness centra: od 9. do 22. ure
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.