Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa dei Fiori Apartmaji - oddih na Južnem Tirolskem, Cavedago, Trento, Italija - 270 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Ski bus do smučišča

Villa dei Fiori Apartmaji - oddih na Južnem Tirolskem, Cavedago, Trento, Italija - 270 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Ski bus do smučišča

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Villa dei Fiori se nahaja v okrožju Zeni, na planoti Paganella, v srcu italijanske regije Trentino. Planota Paganella, ki se nahaja na 1000 m nadmorske višine, je samo nekaj kilometrov oddaljena od izvoza na avtocesto Brennero. V 20 minutah vožnje se lahko odmaknete od mestnega vrveža in se sprostite v miru in tišini, ki ju ponujajo gore.

Cavedago (964 m. n. v.) je šarmatnen gorski kraj, ki leži v podnožju planote Paganella, dolomitske skupine Brenta, in prav tako poimenovanega naravnega parka. Iz hotela lahko enostavno dostopate do parka.

Vsi apartmaji imajo balkon s pogledom na gore, satelitsko televizijo in dnevni prostor s kuhinjo in kavčem. Kopalnica ima tuš ali kad. Restavracija, trgovina, pošta in kavarna se nahajajo v območju 300 metrov od Ville dei Fiori.

Gostje imajo dostop do vrta z opremo za žar. Na voljo so tudi shramba za prtljago, shramba za smuči in otroško igrišče. Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče.

Tu se lahko zabavate poleti in pozimi. Preizkusite se lahko v različnih športih: smučanje, nogoemt, tenis, plavanje, planinarstvo, ...

Andalo, Molveno in Fai della Paganella so mesteca, ki se nahajajo v bližini Cavedaga in nedaleč od hribov. Lahko se pohvalijo z bogato športno in turistično ponudbo. Tu lahko najdete športna in teniška igrišča, proge za tek na smučeh, steze za sprehode ter gorsko kolesarjenje. Izkoristite ponudbo za sproščujoč in aktiven oddih v enem.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.