Pino Nature Hotel, Trebević, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 109 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Uporaba wellnessa (bazeni, savne) in fitnesa

Pino Nature Hotel, Trebević,...

Pino Nature Hotel, Trebević, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 109 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Uporaba wellnessa (bazeni, savne) in fitnesa

Rezerviraj za 19,00 €

150,00 €
Cena
27%
Popust
41,00 €
Prihranek
109,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Redke so države, ki imajo goro v samem središčumesta. Sarajevo pa se ponaša z nečem takšnim, to je z goro Trebević!Sarajevski edinstveni način življenja, bosanskaizvirnost, toplota, prijaznost in možnost različnih tipov rekreacije so tisto,kar hotelu Pinu daje edintvenost, a vse to na nadmorski višini 1070 m.

22 sobin 2 apartmaja so prežeti s toploto narave in sodobnega udobja z edinstvenimpogledom na gore.Hotel je oddaljen le 15 min od Sarajeva.

Ponuja spa, restavracijo s tradicionalno bosanskokulinariko in z mednarodnimi jedmi po naročilu ter brezplačen brezžičniinternet povsod v hotelu.Prijetno opremljene sobe s pogledom na neokrnjenonaravo gore Trebević vključujejo satelitsko TV, minibar, sef in kopalnico scopati, z brezplačnim toaletnim priborom ter sušilcem za lase.

Wellness obsega 23-metrski bazen, otroški bazen, 2savni in fitnes, ki jih lahko uporabljate brezplačno. Več edinstvenih masaž silahko privoščite z doplačilom.Najmlajši se lahko zabavajo v otroškem klubu in naotroškem igrišču. V hotelu najdete tudi poslovni center s prostorno konferenčnodvorano za največ 150 oseb.

Živahna tržnica Baščaršija je 5,3 km stran, doznamenite fontane Sebij je 6 km, mednarodno letališče Sarajevo pa je oddaljeno13,5 km. 

Lokacija

Ravne 1
71000
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Pino Nature Hotel, Trebević, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 109 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Uporaba wellnessa (bazeni, savne) in fitnesa«