Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Muehlener Hof - zimski wellness v Italiji, Molini di Tures, Italija - 499 EUR - 4x nočitev za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi (bogat samopostrežni zajtrk z bio kotičkom in kmečkimi proizvodi, večerja s štirimi hodi ter...

Hotel Muehlener Hof - zimski wellness v Italiji, Molini di Tures, Italija - 499 EUR - 4x nočitev za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi (bogat samopostrežni zajtrk z bio kotičkom in kmečkimi proizvodi, večerja s štirimi hodi ter...

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno na Megabonu! Hotel Muehlener Hof, Molini di Tures z 48% popustom za 4 nočitve za 2 osebi z vključenim polpenzionom! Vaška gostilna in hkrati hotel s štirimi zvezdicami: to je kraj, kjer se srečujejo nasprotja, zaradi katerih je vsak trenutek posebej prikupen. Pričakujeta vas južno sonce in udobje Južne Tirolske.


Pri gostiteljih igra izjemno pomembno vlogo zadovoljstvo gostov, zato se vedno trudijo, da je v hiši vse tako kot mora biti. Gostitelji so delu povsem predani in izjemno uživajo v tem, kar počnejo, sobe pa kljub udobju ponujajo povsem naraven občutek bivanja. Ljubezen do otrok je razvidna tudi iz njihovega odnosa ter vgrajene opreme.


Wellness počitnice Mühlener Hofu bodo nekaj več kot zgolj poležavanje. Dovolite, da vas v wellness centru razvajajo s sproščujočimi masažami, lepotnimi tretmaji, oblogami in pilingi ter poživljajočimi kopelmi. Za vse, ki želijo adrenalin in šport, moderna smučišča Speikboden, Klausberg in Riva di Tures-Rein v Taufersu obljubljajo veliko zabave, oddaljene od gneč.


Dobrote v Mühlener Hofu bodo razvajale brbončice vsakega, ki se bo podal na pot te kulinarične dogodivščine. Poskusite jedi mednarodne kuhinje ali jedi iz babičine kuharice, ki so že skoraj pozabljene! Vsaka jed je pripravljena z ogromno ljubezni in strasti, pa tudi s strokovnim znanjem o vplivu beljakovin, ogljikovih hidratov in prehranskih vlaknin, zaradi katerih so jedi iz menijev koristne tudi z zdravstvenega vidika. Kuharji namreč skrbno izbirajo med dobrinami, ki jih ponujajo ti kraji – uporabljajo le najboljše kmečke izdelke in izdelke blagovnih znamk Južne Tirolske. Najboljša kakovost, pripravljena na uravnotežen način. V elegantni jedilnici vas bodo postregli  s posebnim čarom, zaradi katerega se boste počutili še bolj prijetno in udobno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.