Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Valamar Collection Imperial Hotel - Design for adults, Rab, Hrvaška - 78 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

Valamar Collection Imperial Hotel - Design for adults, Rab, Hrvaška - 78 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/cg2Ofbzyceg
✔atraktivna lokacija v bližini staregamestnega jedra Raba (100 metrov) in prečudovitih plaž (400 metrov do morja) ✔zunanjibazen s prostorom za sončenje in Pool & Lounge barom ✔wellness &lepotni center z notranjim bazenom ✔vsakodnevni program Stay Fit, teniškaigrišča, storitve za kolesarje ✔bogat večerni zabavni program.

Za kraljevsko sproščanje tik ob staremmestnem jedru Raba izberite Valamar Collection Imperial Hotel, ki vam boomogočil popoln oddih, dizajniran za odrasle. Pričakujejo vas modernoopremljene sobe, premium restavracija in številne druge izboljšane vsebine –Valamar Collection Imperial Hotel je bil prenovljen leta 2018.

Po bogatem zajtrku se sprostite naležalniku poleg zunanjega bazena ali v sredozemskem ambientu wellness centra. Vsiaktivni se lahko podate na jutranji tek, romantičen sprehod po mestnem parkuali na vožnjo s kolesom po urejenih kolesarskih stezah. Na voljo je tudi prevozz ladjo do romantičnih plaž v zalivih polotoka Frkanj.

Uživajte v zabavnem in aktivnemdopustu, zvečer pa ob srkanju gin tonika na hotelski terasi uživajte v živiglasbi, ne zamudite pa niti živahnega nočnega življenja v starem delu Raba!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.