Kamp Njivice - Jesen na Krku, Njivice, Krk, Hrvaška - 88 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Gold ali Campi park za 4 osebe, Posteljnina, brisače in končno čiščenje

Kamp Njivice - Jesen na Krku,...

Kamp Njivice - Jesen na Krku, Njivice, Krk, Hrvaška - 88 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Gold ali Campi park za 4 osebe, Posteljnina, brisače in končno čiščenje

Rezerviraj za 13,00 €

88,00 €
Cena
88,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Mobilne hiške na Krku, kamp Njivice. Sprostite se, spočijte, uživajte ob morju in na soncu!

Kamp Njivice se nahaja v senci stoletnih hrastov tik ob morju.

Čudovita plaža, ki se razprostira čez cel kamp, je ena od najlepših na Kvarnerju. Ravno plaža je tisto, zaradi česar je kamp Njivice najbolj primerna destinacija za vaš oddih.

Bogata ponudba, otroška igrišča, čudovite parcele ob morju, luksuzne mobilne hiške, sodobne sanitarije, animacijski team in prijazno osebje so samo nekatere od lastnosti, ki kamp Njivice uvrščajo med najboljše hrvaške kampe.

Gosti kampa imajo na voljo bogato ponudbo vodnih športov, v neposredni bližini pa se nahajajo tudi kolesarske steze in sprehajalne poti. Prav tako tam najdete tudi teniška igrišča in mini hipodrom.

Beg od ustaljenega vsakdanjika vam ponujajo mobilne hiške na atraktivnih lokacijah tik ob morju. Čudovite lesene terase so pripravljene ravno za vaš za popoln oddih. Vsaka mobilna hiška v kampu Njivice ima klimo, SAT TV, v celoti opremljeno kuhinjo, v ceno najema pa je vključena tudi uporaba posteljnine, brisač ter začetno in končno čiščenje.

Na razpolago imate mobilne hiške Campi park ali Goldi. Hiške so klimatizirane, imajo kopalnico (1 ali 2), 2 spalnici, dnevno sobo s kuhinjo in sodobno teraso z vrtno garnituro in ležalniki. Mobilne hiške Campi park se nahajajo v central parku ob velikem otroškem igrišču in otroškem bazenu in so zato idealna izbira za družine.

Lokacija

Primorska cesta 41
51512
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Kamp Njivice - Jesen na Krku, Njivice, Krk, Hrvaška - 88 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Gold ali Campi park za 4 osebe, Posteljnina, brisače in končno čiščenje«