Hotel Istra - Oktobrsko doživetje na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 100 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane

Hotel Istra - Oktobrsko...

Hotel Istra - Oktobrsko doživetje na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 100 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane

Rezerviraj za 15,00 €

100,00 €
Cena
100,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izberite oddih ob morju z raziskovalnim in zgodovinskim pridihom. Izberite Hotel Istra, dvoposteljno sobo s pogledom na park in vrsto aktivnosti na otočju Brioni.

Na otoku Veliki Brion vas pričakuje Hotel Istra, ki se nahaja takoj ob morju. Hotel Istra ima 32 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajo kopalnico s sušilcem za lase, satelitsko televizijo, mini bar in telefon.

Izbirate lahko med številnimi izleti in aktivnostmi, ogledate si lahko interpretacijsko-edukacijski center Nacionalnega parka Brioni. Nova postavitev parka je prikazana na inovativen in ionteraktiven način. V njem obiskovalci lahko samostojno odkrivati, raziskovati in izvedeti ogromno informacij o kulturno-zgodovinski in naravni dediščini otočja.

V ponudbo so vključeni tudi muzejski prostori parka, v katerih boste nedvomno uživali.

Na Brionih lahko uživate v bogati gastronomski ponudbi restavracije Depandance Neptun, poleg tega ahko organizirate tudi večerje za večje število ljudi. Na Brionih se boste dobro počutili tudi v primeru organizacije porok ali različnih družabnih srečanj.

Kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij, kjer lahko preživite aktivni oddih, vas vabijo na Brione in v Fažano.

https://youtu.be/mxI4YAtxvRk

Lokacija

Brionska 10
52212
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Istra - Oktobrsko doživetje na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 100 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane«