Depandansa Neptun - Oktobrsko doživetje na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 80 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane

Depandansa Neptun - Oktobrsko...

Depandansa Neptun - Oktobrsko doživetje na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 80 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane

Rezerviraj za 12,00 €

80,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

80,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izberite oddih ob morju z raziskovalnim in zgodovinskim pridihom. Izberite Depandanso Neptun, udobno sobo in vrsto aktivnosti.

Na otoku Veliki Brion vas pričakuje Depandansa Neptun, ki se nahaja takoj ob morju. Vse sobe imajo kopalnico s fenom za lase, satelitsko televizijo, mini-bar in telefon.

Izbirate lahko med številnimi izleti in aktivnostmi, ogledate si lahko interpretacijsko-edukacijski center Nacionalnega parka Brioni. Nova postavitev parka je prikazana na inovativen in ionteraktiven način. V njem obiskovalci lahko samostojno odkrivati, raziskovati in izvedeti ogromno informacij o kulturno-zgodovinski in naravni dediščini otočja.

V ponudbo so vključeni tudi muzejski prostori parka, v katerih boste nedvomno uživali.

Dobrodošli ste organizirati tudi večerje za večje število ljudi, prav tako se boste tu dobro počutili v primeru organizacije porok ali različnih družabnih srečanj.

Kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij, kjer lahko preživite aktivni oddih, vas vabijo na Brione in v Fažano.

https://youtu.be/mxI4YAtxvRk

Lokacija

Brionska 10
52212
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Depandansa Neptun - Oktobrsko doživetje na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 80 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane«