Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Olisamir - wellness oddih na Južnem Tirolskem, Cavedago, Trentino Alto Adige, Italija - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

Hotel Olisamir - wellness oddih na Južnem Tirolskem, Cavedago, Trentino Alto Adige, Italija - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Olisamir se nahaja v okrožju Zeni, naplanoti Paganella, v srcu italijanske regije Trentino. Planota Paganella, ki senahaja na 1000 m nadmorske višine, je samo nekaj kilometrov oddaljena od izvozana avtocesto Brennero. V 20 minutah vožnje se lahko odmaknete od mestnegavrveža in se sprostite v miru in tišini, ki ju ponujajo gore.

Hotel se nahaja vhiši in ima 5 nadstropij. Cavedago (964 m. n. v.) je šarmatnen gorski kraj, kileži v podnožju planote Paganella, dolomitske skupine Brenta, in prav tako poimenovaneganaravnega parka. Iz hotela lahko enostavno dostopate do parka.

V hotelu so sobe z zasebno kopalnico inbalkonom. Hotel Olisamir je odlična izbira za sproščujoč oddih, poleti inpozimi. Smučišča so od hotela oddaljena 3 kilometre, do njih pa vas brezplačno pripelje avtobus, ki se ustavi na postaji pred hotelom (v predsezoni)

Tu najdete tudi restavracijo, bar, dvorano, jedilnico, na voljo je zasebnoparkirišče, dvigalo, TV s satelitskimi programi. Sprostite se v wellnesscentru, ki vključuje turško kopel, savno, prostor za telovadbo ter notranjibazen. Spa center in bazen sta odprta od 15. do 19. ure.

V restavraciji si lahko privoščite večerjo ala carte, za zajtrk pa je na razpolago samopostrežna izbira z domačimispecialitetami.

Cavedago se nahaja na obronkih planote Paganella, ki planincemin ostalim obiskovalcem ponuja čudovite panorame, možnost izletov, slikovitihsprehodov in čudovito naravo.Tu se lahko zabavate poleti in pozimi.Preizkusite se lahko v različnih športih: smučanje, nogoemt, tenis, plavanje,planinarstvo,...

Andalo, Molveno in Fai della Paganella somesteca, ki se nahajajo v bližini Cavedaga in nedaleč od hribov. Lahko sepohvalijo z bogato športno in turistično ponudbo. Tu lahko najdete športna inteniška igrišča, proge za tek na smučeh, steze za sprehode ter gorskokolesarjenje. Izkoristite ponudbo za sproščujoč in aktiven oddih v enem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.