Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BANJA LUKA: Oktobske počitnice v Banja Luki - 2-dnevni izlet le 59,90 €

BANJA LUKA: Oktobske počitnice v Banja Luki - 2-dnevni izlet le 59,90 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

OKTOBRSKE POČITNICE V BANJA LUKI - Mestu zabave, nakupov in čudovite arhitekture! Super cena za 2-dnevni organiziran izlet z agencijo GOHOLIDAYS: avtobusni prevoz po programu (iz LJ ali NM), turistično spremljanje/vodenje v slovenskem...


1. DAN Odhod avtobusa ob 5.uri iz Ljubljane. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom čez mejni prehod Obrežje, mimo Zagreba do Okučanov in čez mejni prehod Gradiška v Bosno in Hercegovino. Po prestopu meje vožnja po novi avtocesti do Banja Luke. Ogled mesta z glavnimi znamenitosti: Narodno skupščino Republike Srbske, trdnjavo Kastel, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice,... Sledi nastanitev v hotelu in prosto za odkrivanje nočnega življenja. Možnost večerje z živo glasbo (doplačilo). Nočitev, če bo ostalo kaj časa. :)
2. DANPo zajtrku se bomo zapeljali do vasice Delibašino selo (doplačilo) in si ogledali Trapistovski samostan Marije Zvezde Banja Luka. Nekoč je bil to eden izmed treh samostanov tega reda v bivši Jugoslaviji, danes pa je edini še delujoči na območju Balkana. V preteklosti so bili redovniki trapisti zelo zaslužni za razvoj Banja Luke. Redovniki še danes po svoji recepturi proizvajajo sir trapist in odlično pivo. Nekaj prostega časa, nato se vrnemo v Banja Luko. Popoldan odhod proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.