Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Rein in Taufers, Hotel Alpenrast 3*: Počitnice v Dolomitih s storitvijo all inclusive light, savnanjem ter kopanjem v vodnem parku Cascade -50%

Rein in Taufers, Hotel Alpenrast 3*: Počitnice v Dolomitih s storitvijo all inclusive light, savnanjem ter kopanjem v vodnem parku Cascade -50%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Super priložnost za smučarske počitnice v Dolomitih v udobnem hotelu Alpenrast 3* v bližini smučišč Rein in Taufers (smučišče za začetnike in otroke), Speikboden in Klausberg (20 km) ter smučišča Kronplatz (50 km)....


Uživajte v zimi in snegu in se sprostite v prijetnih sobah hotela Alpenras., ki ponuja čudovit ambient ter veliko udobja in domačnosti. Berghotel Alpenrast 3* ima majhni wellness center s savnami ter velik vrt. Hotel obkroža narava, v bližini pa so tudi poti za tek na smučeh. Smučišče Pichler se nahaja manj kot 2 km stran. 
Hotel je družinsko voden in je bil prenovljen leta 2016. Gostoljubno vas bodo sprejeli 3-je člani družine. Waltraud, njena hčerka Hanna in vnuk Martin.Hotel ponuja izjemno lepe sobe, prenovljene leta 2017 in so v alpskem stilu, opremljene z visokokakovostnim lesom. Hotel ponuja odlično kulinariko tradicionalne kuhinje. Zajtrk je bogat in ponuja tudi naravne in zdrave izdelke.
Sprostite se po prijetnem dnevu smučanja ali pohodništva v Wellness oazi: finska savna in infrardeča kabina bodo navdušili vaše čute in dobro vplivali na telo in um. 
Po smučanju in uživanju v gorskem zraku se boste torej lahko sprostili v hotelskih savnah, gostje Mestoidej pa boste deležni še brezplačnega kopanja v vodnem parku Cascade (http://cascade-suedtirol.com) ter popusta na vstop  v svet savn Cascade.
Rein in Taufers spada v regijo Sand in Taufers in se nahaja na južni, sončni strani Zillertalskih alp na južnem Tirolskem. Hotel se nahaja v bližini manjšega smučišča za začetnike in otroke (Rein in Taufers) in ima 4 km proge ter ugodne cene. Cela dolina je znan po izjemni gostoljubnosti in naravnih pridelkih, ki vam jih bodo ponudili tudi v hotelu. Sir, med in marmelade so domače pridelani s strani domačinov.Paket Mestoidej vsebuje vse, kar potrebujete za prekrasen oddih sredi čudovite narave Dolomitov in belih strmin smučišč. Čudovita kombinacija tirolskega gostoljubja, italijanskih dobrot, številnih kilometrov smučarskih prog ter wellness užitkov v savni in vodnem kompleksu Cascade je najboljši recept za vaše letošnje zimske počitnice.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.