Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ibis Styles Roma Vintage - Oddih v Rimu, Rim, Italija, Italija - 269 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Ibis Styles Roma Vintage - Oddih v Rimu, Rim, Italija, Italija - 269 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nahaja se v jugovzhodnem delu Rima, samo nekaj kilometrov od središča mesta, do katerega se lahko zapeljete s podzemno železnico. Od območja Castelli Romani je oddaljen nekaj milj, nahaja se v sodobni nakupovalni četrti.

Ibis Styles Roma Vintage ima 120 sob, vse so udobne in prostorne, v njih je pohištvo, ki vam bo dalo občutek miru in sproščenosti. Barve, ki prevladujejo v pritličju in na hodnikih skupaj s fotografijami italijanskih umetnikov in filmskih zvezd, dajejo občutek, da je hotel tako sodoben kot klasičen.

Gosti lahko vsako jutro uživajov sampostrežnem zajtrku z lokalnimi, sladkimi in domačimi dobrotami. Brezplačen Wi-Fi je na voljo v celem hotelu. Prav tako lahko gosti uživajo v lokalu Vintage Cafe, ki je pravi kraj za poslušanje glasbe iz 70. in 80. let.

Vintage Cafe vam obkrožen z večernimi lučmi in opremljen s sodobnim pohištvom ponuja veliko izbiro craft piv, koktajlov in italijanskih vin. Poleg tega si lahko privoščite tudi prigrizke, solate, juhe in sendviče.
Slaščičarna in njeni okusni sladoledi so samo pika na i popolni izbiri italijanskih slaščic, ki jih enostavno morate okusiti.

Notranjost se ponaša z redko kolekcijo gramofonskih plošč in drugih predmetov, ki segajo v 70. in 80. leta, prav tako ga bogati tudi retro pohištvo. Gosti lahko uživajo v popoldanskih veselih uricah z DJ-em, živi glasbi, različnih dogodkih, slikanju, fotografskih in knjižnih razstavah. Ne prikrajšajte sami sebe za zabavo v Ibis Styles Roma Vintage.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.