Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Arena - Jesenski wellness oddih na Pohorju, Maribor, Pohorje, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Hotel Arena - Jesenski wellness oddih na Pohorju, Maribor, Pohorje, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne spreglejte MEGA ponudbe za idealne počitnice na Pohorju!Privoščite si 3-dnevni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Arena in doživiteudobje v naravi. Zakaj izbrati to ponudbo? ✔Sodoben in udoben hotel, ki se nahajav osrčju narave ✔Nahaja se le 10 minut vožnje od središča Maribora ✔Hotel jeidealno izhodišče za smučarska, pohodniška in kolesarska doživetja ✔Sprostitese v wellnessu, ki ponuja 4 različne tipe savn, whirlpoole in ohlajevalnibazenček ✔Je odlična izbira za team buildinge!


Sprostite se miselno, duševno intelesno. Bivajte v Hotelu Arena, ki se nahaja na slikoviti lokaciji ob vznožjuPohorja, obdajajo pa ga smučišča in narava. Hotel Arena ponuja svetle in udobnesobe za športnike, poslovneže, družine in individualne goste. Privoščite sisproščanje na prostorni sončni terasi s čudovitim razgledom na Snežni stadionin pohorske gozdove, ne pozabite pa tudi na vrhunsko opremljen wellness center.


To pa še ni vse! Hotel Arena ponujatudi izposojo koles, šolo smučanja ali razvajanje v savnah, kjer se bostesprostili po dolgem in aktivnem dnevu. Vzpostavite ravnovesje med zdravjem indobrim počutjem, uživajte v razkošju miru in sprostitve! Ob koncu dneva paobiščite tudi a la carte restavracijo Hotela Arena, ki jo zaznamujejo prvinskiokusi s premišljeno izbranimi sestavinami ter visoko mero kreativnosti, kigostom pričara kulinarično doživetje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.