Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Parada PARKLJEV v Gradcu ali Kampus lauf: Predbožični izlet že od 11 €

Parada PARKLJEV v Gradcu ali Kampus lauf: Predbožični izlet že od 11 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite v predprazničnem času drugo največje avstrijsko mesto. Simpatično mestno jedro je na listu svetovne kulturne dediščine Unesco. Na pričetku prazničnega časa okrog Miklavževega že desetletja prirejajo eno najbolj...


Na pot se bomo odpravili v jutranjih urah. V prestolnico avstrijske Štajerske bomo prispeli v dopoldanskih urah. Po prihod najprej skok v mesto, kjer se bomo sprehodili po simpatičnem mestnem središču. Videli bomo mestni trg, mestni trg, najstarejšo pekarno, palačo Habsburžanov do deželnega dvorca. Sledil bo prosti čas za sprehode med stojnicami, kuhano vince ali grog.
Popoldne bo sledil najbolj razburljiv del našega obiska prazničnega Gradca. Mesto bodo zavzeli parklji in parkljevke ali kakor pravijo domačini: »Krampus und Perchten lauf). Pričakujejo okrog 500 mask – od tradicionalnih, ki se uporabljajo že stoletja v alpskem svetu pa do bolj modernih strašljivih lahko bi rekli kar holivudskih mask. Vabimo vas, da se razigrani boemski paradi pridružite tudi vi si privoščite nepozabne dogodivščine in fotografije. Predvidoma bo parada potekala med 16.00 – 18.00.
Okrog urco po koncu, ko bodo prižgane že praznične lučke bomo zapustili parklje in stojnice ter se iz prestolnice Avstrijske Štajerske odpravili proti domu.
 Mesto nas bo najbolj navdušilo, ko se bodo prižgale božične lučke... Zgodaj zvečer odhod proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.