1-dnevni izlet v PRAVLJIČNI LEGOLAND z agencijo goHolidays - Odhodi iz LJ, KR, CE, MB

1-dnevni izlet v PRAVLJIČNI...

1-dnevni izlet v PRAVLJIČNI LEGOLAND z agencijo goHolidays - Odhodi iz LJ, KR, CE, MB

59,90 €
Cena
59,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Legoland v Nemčiji je nepozabna dogodivščina za otroke in vse otroke po srcu!
Vabimo vas v pravljični Legoland z agencijo goHolidays! Tam se boste lahko zabavali na več kot 50 različnih atrakcijah, razdeljenih v osem tematskih sklopov. Skupaj se zabavajte v parku, velikem za kar 26 nogometnih igrišč, podajte se v svet mumij, na vožnjo z zelenim zmajem ali na obisk slavnih evropskih prestolnic. Užitek je zagotovljen!
PROGRAM
Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Slovenije in vožnja mimo Salzburga, bavarske prestolnice München ter Alianz Arene do resnične dežele legokock - Legolanda, ki se nahaja v bližini mesteca Günzburga. V Legolandu se bomo lahko zabavali na več kot 50 različnih atrakcijah. Park ima površino 26. nogometnih igrišč, razdeljenih v osem tematskih sklopov. V središču najdemo Miniland, kjer so v razmerju 1:20 zgrajena iz več kot 25 milijonov legokock slavna evropska mesta in pokrajine Adrenalin bomo občutili na najhitrejši vožnji z »zelenim zmajem«, na vožnji »po rudniških jaških«, se podali v svet mumij, piratov, ninj, vitezov ter drugih pustolovščin. Videli bomo kako naše najljubše igrače izdelujejo in lahko v tovarniški trgovini kupili, kar že dolgo iščemo v domačih trgovinah pa nam ne uspe. Morda bomo srečali tudi slavnega Mojstra Miho... Skočili bomo tudi »pod« vodo z podmornico v potopljeno deželo Atlantido, svet številnih ribic... Pozno popoldne se bomo razigrani odpravili proti domu, kamor prispemo v nočnih urah.

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »1-dnevni izlet v PRAVLJIČNI LEGOLAND z agencijo goHolidays - Odhodi iz LJ, KR, CE, MB«