Hotel Vila Lili - Oddih med tednom, Rovinj, Istra, Hrvaška - 89 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Vila Lili - Oddih med...

Hotel Vila Lili - Oddih med tednom, Rovinj, Istra, Hrvaška - 89 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 16,00 €

232,00 €
Cena
62%
Popust
143,00 €
Prihranek
89,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Vila  Lili je vaša najboljša izbira v Rovinju. V stanovanjski četrti, a vendar v bližini morja in ostalih hotelov, je na voljo 17 sob, katere predstavljajo točno tisto, kar ste želeli za svoj oddih in vašo družino.


Vse sobe so različne, izžarevajo pa dušo domačinov. Postelje z antialergijskimi vzglavniki so kot nalašč za dober spanec. Ko zjutraj odprete okno svoje sobe, vas po obrazu poboža sonce, vonj morja, sivke in rožmarina pa vam bodo zaželeli dobro jutro. Dvigalo in savna, kakor tudi „čudežna svetilka“, vam bodo pomagali, da se osvobodite potovalne utrujenosti. Dnevni bar je za vas odprt ves dan, istrska vina pa vas bodo naravnost navdušila, le odkriti jih morate. Poleg tega pa boste ob vrnitvi s kopanja ali sprehoda poskusili tudi naša peciva.


Zvečer lahko opazujete nebo, zvezde in planete nad Hrvaško, saj se v mansardi nahajata dva odlična teleskopa. Zajtrk vas bo čakal do poznih jutranjih ur. Ne pozabite: če niste plavalec, so prečudoviti tudi sprehodi ob morju ali pa kolesarjenje po okolici. V naši knjižnici lahko najdete tudi kakšno dobro knjigo za popestritev večera.

Lokacija

A. Mohorovicica 16
52210
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Vila Lili - Oddih med tednom, Rovinj, Istra, Hrvaška - 89 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi«