Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Toscana Verde, Laterina, Toskana, Italija - 75 EUR - 1x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena

Hotel Toscana Verde, Laterina, Toskana, Italija - 75 EUR - 1x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepa pokrajina obdana s toskanskimi griči, kjer se lahko v miru predate spokojnosti in uživate na podeželskem oddihu. Edinstvena ponudba in vrhunska kvaliteta. Privoščite si oddih v čudoviti toskanski vasici, raziščite pravljično pokrajino in se sprostite v fantastičnem hotelu Toscana Verde.

Hotel je bil ustanovljen v osrčju toskanske pokrajine na hribčku z razgledom na čudovito pokrajino, ki jo obkroža 35.000 kvadratnih metrov čudovitih starih dreves, ki so skrbno ohranjeni. To je eden izmed najlepših krajev v Toskani, saj slovi po čudovitih razgledih in neštetih originalnih etruščanskih centrih v starih vasicah kot so Penna, Casanova in Ponticino.  

Hotel Toscana Verde se nahaja v središču starega Etruria, kjer so oživeli staro tobačno tovarno. Hotel nudi udobje v kombinaciji z brezhibno postrežbo in toplo dobrodošlico, ki omogoča strankam, da se počutijo zares udobno. Hotelska restavracija La Tabaccaia temelji na tipičnih toskanskih jedeh, ki so vsekakor pika na i na vašem oddihu. Hotel nudi tudi sprostitev ob zunanjem bazenu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.