Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ULTRA MASAŽNO RAZVAJANJE PO POLETJU V DVOJE 2x90 min, KOMBINACIJA MASAŽ Z VKLJUČENIMI TERAPIJAMI. SPROSTITE SE IN UŽIVAJTE ISTOČASNO S PRIJATELJI ALI PARTNERJI! Kvadrus, LJ-BTC, tudi ob nedeljah in praznikih

ULTRA MASAŽNO RAZVAJANJE PO POLETJU V DVOJE 2x90 min, KOMBINACIJA MASAŽ Z VKLJUČENIMI TERAPIJAMI. SPROSTITE SE IN UŽIVAJTE ISTOČASNO S PRIJATELJI ALI PARTNERJI! Kvadrus, LJ-BTC, tudi ob nedeljah in praznikih

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA KAR 8 posebnih masaž in terapij v 1 tretmaju za masiranje istočasno s partnerjem ali prijateljem, 2x90 minut! 45 minut masaže celega telesa + 45 minut OSTALIH MASAŽ IN TERAPIJ
delamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu - rok unovčenja do 31.12.201945 minut masaže CELEGA telesa10 minut reiki terapije5 minut kristalo-terapije z 7 kristali5 minut suhe masaže lasišča5 minut masaže vratne hrbtenice10 minut masaže stopal5 minut masaže čaker na dlaneh s kristalom5 minut masaže čaker na stopalih s kristalom, ki vam ostane kot darilo
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ureuporabljamo izključno slovenska oljaMENJAVA ZA DARILNI BON MOŽNA V VREDNOSTI 3€ 
REJKI TERAPIJA: Rejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika  rejki je neboleča in varna.  Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem  se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu.
POTEK TERAPIJE: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na    več točkah vašega telesa. Med tem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.
Kristali so zelo učinkoviti zdravilni pripomočki, s katerimi je mogoče spodbuditi svojo naravno duhovno zdravilno moč. Pripomorejo k vašemu telesnemu, čustvenemu in duhovnemu zdravju, hkrati pa lahko izboljšajo tudi vaše ljubezensko življenje, pripomorejo k boljšemu spancu, povečujejo intuitivne in jasnovidne sposobnosti, okrepijo moč zdravljenja in vam pomagajo občutiti srečo in mir. Kristali so živa bitja, saj vsebujejo življenje in energijo. So tudi prevodniki med nebesi in zemljo, zato nam ponujajo možnost, da ozdravimo sebe. MED TERAPIJO KRISTALE POLOŽIM NA VAŠE TELO.
Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
Masaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. 
Masaža celega telesa je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
Masaža stopal je primerna za vse ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. Pomaga pri relaksaciji telesa in duha. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa.
S kristalom vam bomo zmasirali čakre na vaših dlaneh.
Masaža čaker vam ostane kot darilo.  Zaradi energije in mikro vibracij, ki jih kristali "proizvajajo", so kristali za naše telo izjemnega pomena. Zato boste iz posode, kjer hranimo energijsko čiste kristale, boste izbrali svoj kristal, s katerim bo maser zmasiral čakre na vaših dlaneh.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.