Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Alemagna, Bibione, Italija - 240 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba bazena (od 8. do 13. ure in od 16. do 19. ure)

Hotel Alemagna, Bibione, Italija - 240 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba bazena (od 8. do 13. ure in od 16. do 19. ure)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Očarljiva modra barva Hotela Alemagna izstopa v srcu tihega in zelenega gozda borovcev v Lido del Sole. Čudovit sprehod, vožnja s kolesom, zasebna plaža, Spa center ali nakupovanje… Izbira je vaša!


Po prenovitvi leta 2002 so vse sobe opremili tako, da se boste v vsakem trenutku počutili kot doma. Povsem novo pohištvo v naravnih barvah, satelitska televizija z ravnim zaslonom, hladilnik, klimatska naprava, telefon, balkon, sef, kopalnice s prho in fenom so na voljo vsem gostom. Če boste bivali v Junior ali družinskih apartmajih boste zvečer lahko občudovali slikovit sončni zahod.


Ujemite nekaj sončnih žarkov na njihovi zasebni plaži, kjer boste našli senčnike in ležalnike. Uživajte na bazenu, ki je primeren tako za odrasle kot otroke. Nežno obarvajte vašo kožo s sončnimi žarki, ali pa si privoščite počitek v prijetni senci borovega gozda.

Samo 10 minut hoje je od hotela oddaljen spa center Baths of Bibione. Izkoristite popust in si privoščite razvajanje.

 

 

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.