Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Remisens Hotel Excelsior - Krompirjeve počitnice v Lovranu, Lovran, Hrvaška - 149 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejena uporaba spa cone

Remisens Hotel Excelsior - Krompirjeve počitnice v Lovranu, Lovran, Hrvaška - 149 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejena uporaba spa cone

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V enem najlepših mestec v Kvarnerju vas željno pričakuje Remisens hotel Excelsior. In to v času krompirjevih počitnic. Njegove štiri zvezdice obljubljajo maksimalno udobje, ki sta si ga privoščila tudi ''james bondovca'' Pierce Brosnan in Jane Seymour. Skratka, vsi razlogi so tu, da skočite v Remisens hotel Excelsior na malce morskega razvajanja! Bivajte 2 noči v čudovitem hotelu v Lovranu z vključenim polpenzionom in 1 otrokom do 11,99 let.

Remisens Hotel Excelsior (4*) v Lovranu se nahaja na samem morju destinacije Opatija in predstavlja popoln kraj za počitnice v objemu prečudovitega parka.

Hotel s štirimi zvezdicami ponuja prostorne sobe in vsebine za počitnice, polne sprostitve in zabave. Uživajte v spa centru, opremljenim z masažnimi sobami. Potopite se v pomirjujoč svet »petih elementov« in dovolite, da na vas učinkujejo zdravilne sestavine lovorja in oljk, avtohtonih rastlin, katerih blagodejno delovanje na človeško telo je znano že od davnih časov, in drugih skrbno izbranih sestavin v naših posebej oblikovanih tretmajih in ritualih. 

Preživite dan na enem izmed bazenov ali na plaži. Bližina obalnega sprehajališča Lungomare in organizirani animacijski programi so zagotovilo, da boste v Remisens hotelu Excelsior na Opatijski rivieri vedno našli nekaj po svojem okusu. V hotelski à la carte restavraciji, taverni, piceriji ali koktajl baru boste našli bogato izbiro jedi in pijač. Zaradi kongresnih zmogljivosti in prostora za bankete je Remisens hotel Excelsior popoln kraj za poslovne dogodke in zasebne proslave.

Hotel ponuja različne vsebine in storitve, namenjene družinam: notranji bazen z ogrevano morsko vodo, zabavo in animacijo za odrasle in otroke. V bližini je tudi plaža, ki je kot ustvarjena za družinsko uživanje na jesenskem soncu.

Po napornem tednu ali dneh vam bo prijala Standard dvoposteljna soba z zasebnim balkonom, obrnjena proti ulici slikovitega primorskega mesteca. Obljublja vam zanimiv oddih. Soba je klimatizirana, postelje so ločene. Kopalnica je opremljena s kadjo. Soba je primerna za največ tri osebe.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.