Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Remisens Premium Hotel Ambasador - Krompirjeve počitnice v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 239 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba bazena

Remisens Premium Hotel Ambasador - Krompirjeve počitnice v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 239 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba bazena

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj pravite na krompirjeve počitnice v Opatiji? Predlagamo vam luksuz. V 5* hotelu 2 osebi za 2 noči + 1 otrok do 11,99 let brezplačno + polpenzion vključen! Hotel Ambasador v Opatiji nuditradicionalno eleganco in vrhunske storitve, ki zagotavljajo nepozabno izkušnjo.Premium hotel s 5 zvezdicami, opatijski Ambasador, vas bo navdušil s svojimivrhunskimi vsebinami. Od junija 2019 s še novejšim dizajnom, obnovljenimi sobami in združitvijo Hotela Ambasador z Villo Ambasador, kar gostom prinaša še več udobja inmožnosti za luksuzen oddih ob morju.

Hotel Ambasador se nahaja na osrednji lokaciji blizu središča Opatije,vendar kljub temu zagotavlja zasebnost. Nahaja se blizu kopališča insprehajalne poti Lungomare, ki se razteza kar na 12 km ob obali. V času jesenskih dni dni boste baterije lahko polnili med sprehajanjem ob čudovitem morju.

V brezčasni eleganci sob doživite najlepša jutra! Prostorne sobe soopremljene s klimo, posteljo, kopalnico, sefom, minibarom, imajo pa tudi Wi-Fi,telefon, pisalno mizo in pa balkon s pogledom na park.

Hotel Ambasador se ponaša z vrhunskim wellness & spa centrom Fiveelements, ki se razteza na 1300 m2. S specifičnimi tretmaji in programi,posvečenimi elementu vode, vam bo spa center pomagal, da ponovno pridobiteenergijo, okrepite dušo in telo. 

Ne glede na to, ali uživate na plaži ali ob sprehodu v mesto, hotelAmbasador predstavlja idealno lokacijo v enem najlepših mest na Hrvaškem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.