Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Maribor INN Hotel - Panoramska vožnja na Pohorje, Maribor, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x razkošen zajtrk z lokalnimi dobrotami za 2 osebi

Maribor INN Hotel - Panoramska vožnja na Pohorje, Maribor, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x razkošen zajtrk z lokalnimi dobrotami za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Izkoristite -40% popusta in obiščite Maribor! Hotel Maribor INN se nahaja na obrobju mesta Maribor, ki je znano po svoji gostoljubnosti, dobri kulinariki in bogati vinski tradiciji.

V Maribor INN hotelu je na razpolago 18 sob, ki vam omogočajo prijeten in udoben počitek. Gostje pravijo, da so najprijetnejše tiste s pogledom na Pohorje. In prav imajo. Sončni vzhod in zahod jim dajeta poseben čar. Sobe v hotelu so klimatizirane, sodobno opremljene, v njih pa lahko prosto dostopate do brezhibnega brezžičnega interneta. Središče Maribora je 5 km stran, do smučarskega centra Pohorje pa vas loči 7 km.
 
Hotel je odlična postojanka za vse turiste, ki se v Mariboru ustavijo na poti do poletnega oddiha, obenem pa lega Maribor INN hotela omogoča odlično izhodiščno točko za raziskovanje celotne štajerske regije. Hotel je od poslovno proizvodne cone Tezno oddaljen le 3 minute ter tako izredno zanimiv tudi za poslovneže, ki iščejo namestitev v mestu Maribor.
 
Hotel gostom nudi več kot le udobno namestitev. Hotel ima na razpolago dva sejna prostora - sejno sobo Jurka in poslovno pisarno Muškat, seminarsko ponudbo pa zaokrožuje lokalna gostinska ponudba Gostilne Modra Frankinja.
 
Za najmlajše je na voljo otroška igralnica neposredno ob restavraciji. Tako boste lahko brezskrbno uživali oboji – otroci v igri in vi pri vašem obroku. Za malo večje otroke in otroke po duši pa se tukaj nahaja tudi »Gaming room« - soba z igralnimi konzolami.
Neposredno pred hotelom se nahaja parkirišče, ki je pod videonadzorom. Parkirišče je dovolj veliko, da na njem parkirajo avtomobili s prikolico ter avtobusi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.