Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PRODAJNI HIT! Mehke silikonske NOGAVICE za SUHO in RAZPOKANO KOŽO na PETAH + Poštnina je BREZPLAČNA

PRODAJNI HIT! Mehke silikonske NOGAVICE za SUHO in RAZPOKANO KOŽO na PETAH + Poštnina je BREZPLAČNA

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Naj vam ne bo neprijetno pokazati vaših stopal, zato poskrbite za njihovo lepoto in nego!
Recite konec trdi koži na stopalih! Ne bo vam je več potrebno odstranjevati z nič kaj prijaznimi strgali in britvicami. Za vas imamo bolj preprosto, enostavno in popolnoma nebolečo rešitev, in sicer silikonske nogavičke, ki bodo rešile vaše težave s stopali. Z mehko silikonsko nogavičko bo trda in razpokana koža na stopalih preteklost, saj boste z edinstvenim pripomočkom za odstranjevanje suhe in razkopane kože rešili marsikatero nevšečenost, ki jo imate s stopali, in to kar v objemu doma. Nič več vam ne bo potrebno obiskovati kozmetičnega salona, saj boste lahko v svojem domu uredili stopala.
Uporaba:
Stranke opažajo, da so pri redni in pravilni uporabi silikonskih nogavic rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Zaradi zelo prijetnega in udobnega materiala (medicinski SEBS, ki zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen) lahko nogavice nosite vsakodnevno v udobni obutvi.
Mehko silikonsko NOGAVICO za SUHO in RAZPOKANO KOŽO na PETAH lahko uporabljate čez cel dan!
Uporaba PONOČI:Noge namakajte v topli vodi vsaj 10 minut.Nanesite na pete katerokoli vlažilno kremo.Obujte silikonsko nogavičko.
Uporaba PODNEVI:Preden se nogavičko obujete, si umijte noge. Pete si natanko namažete z vlažilno kremo in počakajte, da se krema vpije – če nimate časa, jo lahko tudi obrišete ali pa se z njo ne namažete, da vam ne bo med hojo drsela noga. Proti drsenju lahko uporabite tudi otroški puder – malo ga posipate v notranjost nogavičke, preden jo obujete.
Priporočljivo:Pri SUHI in RAZPOKANI koži na PETAHZa TEKAČE – za udobnejši in lažji korak/tekPri nošenju VISOKIH PET – manjši pritisk na nogeProti ŽULJEM – zaščita, da vas novi ali stari ČEVLJI ne ožulijoTistim, kateri so veliko na nogah 
Vaša "nova stopala" bodo tako nežna in mehka, kot jih niste imeli že leta!
- Čiščenje: pod mlačno tekočo vodo. Preden spet nataknete na nogo, jih dobro osušite in spet uporabite.
- Material: Medicinski SEBS – zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen. 
- Velikost: Univerzalna (ustreza št. 35-45 nog/čevljev)
- Dimenzije: 10 x 10.5 cm
- Debelina: 3mm
- Barva: bela
Hranite v suhem in hladnem prostoru in izven dosega otrok!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.