Ščitniki za ukrivljene in deformirane nožne prste – Vivo ToeSeparator

Ščitniki za ukrivljene in...

Ščitniki za ukrivljene in deformirane nožne prste – Vivo ToeSeparator

17,99 €
Cena
62%
Popust
11,09 €
Prihranek
6,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ščitniki Vivo ToeSeparator bodo preprečili drgnjenje prstov, ter jih ohranjali v naravnem položaju. Med nošenjem se ne premikajo, ne tiščijo, ne žulijo in ne povzročajo nelagodnega občutka. Vivo ToeSeparator prste ščiti med hojo, v čevlju, jih drži razdvojene in poskrbi da je hoja udobnejša. Ščitniki lajšajo hojo in pomagajo ljudem s težavami v predelu nožnih prstov, podplata ali pete, da je hoja lažja in manj boleča. Ščitniki Vivo ToeSeparator bodo preprečili drgnjenje prstov, ter jih ohranjali v naravnem položaju.
Ščitniki so namenjeni za nošenje v udobni obutvi in za vsakodnevno uporabo. Porazdeli težo telesa po celotnem stopalu, da peta ni preobremenjena ter tako omogoči boljše ravnovesje. Enostaven za nošenje in nemoteč v čevlju. Silikonski ščitniki, vam bodo ob vsakodnevni uporabi pomagali pri vaših težavah. 
Deformacije nastanejo zaradi nošenja preozkih čevljev, nagnjenost oz. predispozicija (dednost), sekundarno pri ploski nogi, tesnih čevljih, čevljih z visoko peto ali pri nepravilni velikost čevlja. 
Z nakupom prejmete kar dva kosa ščitnika za deformirane in ukrivljene prste (oba se prilagajata obema nogama).
Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi ščitnikov, so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Hoja bo mnogo lažja! 
Ni moteč, saj ne tišči in ne žuli. S tem ko držijo prste razdvojene, deformacija počasneje napreduje, poveča krvni obtok in ravnotežje.
ČIŠČENJE: pod mlačno tekočo vodo. Preden spet nataknete na nogo, ga dobro osušite.
Material – Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic ter je netoksičen.
Velikost:7,3 cm x 2,8 cm x 1,3 cm (elastične in raztegljive)
Količina v paketu – 2 kosa – oba se prilagajata obema nogama
Univerzalna velikost –  za velikost noge: 30 – 46
UPORABA:
V začetku uporabljajte ščitnike 2-3ure na dan. Postopoma povečujte čas nošenja, da dosežete v naslednjih 14-ih dneh čas nošenja vsaj 6-8ur na dan.
Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi ščitnikov, so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Zaradi zelo prijetnega in udobnega materiala (Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen. )

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Ščitniki za ukrivljene in deformirane nožne prste – Vivo ToeSeparator«