Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ZA POPOLN OBRAZ! UČINKOVIT IN NEBOLEČ TRETMA ZA ODSTRANJEVANJE AKEN ALI PIGMENTACIJ S POMOČJO VRHUNSKE LASERSKE TEHNOLOGIJE, VKLJUČEN SPECIALNI PILING IZ NARAVNE GLINE IN MORSKE SOLI! SALON PHYTS V LJUBLJANI IN KRANJU!

ZA POPOLN OBRAZ! UČINKOVIT IN NEBOLEČ TRETMA ZA ODSTRANJEVANJE AKEN ALI PIGMENTACIJ S POMOČJO VRHUNSKE LASERSKE TEHNOLOGIJE, VKLJUČEN SPECIALNI PILING IZ NARAVNE GLINE IN MORSKE SOLI! SALON PHYTS V LJUBLJANI IN KRANJU!

49%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba vsebuje: ODSTRANJEVANJE AKEN ALI PIGMENTNIH MADEŽEV NA OBRAZU-po Vaši izbiri
Tretma aknaste kože po obrazu z SHR laserjem in pilingom z glino in morsko soljo, ki zmanjšuje akne, čisti povrhnjico in pospešuje obnovo mastne in nečiste kože.
najsodobnejša laserska tehnologija s takojšnimi rezultatiKOŽA na obrazu postane napeta, sijoča in mladostnaLJUBLJANA-Rudnik, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 030/ 248 339KRANJ, Smledniška cesta 94, 040 705 346Rok unovčenja: 1.12.2019Dejstva o aknah: nastanejo zaradi prekomernega in nepravilnega delovanja žlez lojnic,običajno se pojavijo v puberteti,strokovnjaki menijo, da je glavni vzrok za nastanek aken povečanje androgenih hormonov,akne so lahko gensko pogojene,na razvoj aken vpliva: menstrualni cikel, stres, podnebje, prehrana, neustrezni kozmetični preparati…Odpravljanje aken z laserjem : Pulzna svetloba direktno uničuje bakterije P. acnes, ki so naravno prisotne v kožni maščobi in povzročajo vnetje, če se prekomerno razmnožijo. Za učinkovito odstranjevanje aken je potrebnih več obiskov, odvisno od vsakega posameznika in stanja kože.
Nega pigmentacij po obrazu z SHR laserjem in pilingom: za zmanjševanje pigmentnih madežev in mehko kožo po obrazu
Pigmentacije ali pigmentni madeži nastanejo zaradi povečanja melanina, temnega pigmenta, ki nastaja v koži. Melanin je odgovoren za barvo las, kože in oči, hkrati pa tudi ščiti pred UV žarki. Poenostavljeno: kadar je aktivnost melanina povečana, se to na koži lahko odraža kot pigmentni madeži.
Na pigmentacije vpliva: izpostavljenost sončnim žarkom, nosečnost, starost, geni.Odstranjevanje pigmentov z laserjemPigment melanin absorbira pulzno svetlobo iz laserja, ki se v koži spremeni v toploto. Toplota razbije pigment na majčkene delce. Ti se bodisi pomaknejo na površino kože in odluščijo ali pa jih limfni sistem razgradi.Piling: blagodejno vpliva na kožoodstrani nečistoče in odmrle celice,poveča dotok kisika,koža je po pilingu bolj sveža in gladka ter lažje diha.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.