Lasersko odstranjevanje dlak s SHR laserjem, že od 10 EUR za posamezen obisk mini predelov| Kozmetični salon Phyt's, Ljubljana in Kranj

Lasersko odstranjevanje dlak...

Lasersko odstranjevanje dlak s SHR laserjem, že od 10 EUR za posamezen obisk mini predelov| Kozmetični salon Phyt's, Ljubljana in Kranj

200,00 €
Cena
50%
Popust
100,10 €
Prihranek
99,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z nakupom kupona prejmete SHR lasersko odstranjevanje dlak v vrednosti 200 EUR! Tretma se izvaja v kozmetičnem salonu PHYT’S v Ljubljani ali Kranju.
Tudi vas moti nenehno, skoraj vsakodnevno, britje in voskanje nadležnih dlačic in s tem povezane nevšečnosti, kot so bolečine, razdražena koža in nejevolja? Potem je SHR - lasersko odstranjevanje dlačic zagotovo prava rešitev za vas! Z laserskim odstranjevanjem se boste trajno poslovili od dlačic na izbranih predelih telesa. 
Naprava SHR ali laser, deluje na principu selektivne fototermolize. To pomeni, da se svetloba določenega barvnega spektra selektivno absorbira v želeno tarčo, kot je npr. melanin. Tarča absorbira svetlobo, ta pa se pretvori v toplotno energijo. S tem se na zelo omejenem področju zviša temperatura, kar povzroči koagulacijo. S tem uničimo, ne da bi pri tem poškodovali okoliško tkivo.
Terapija z SHR laserjem je neinvazivna, uporabljajo jo lahko tako moški kot ženske, ne glede na starost. Uporabo terapije odsvetujemo nosečnicam, ljudem z rakom, sladkorno boleznijo, kadar oseba jemlje zdravila, ki povečajo občutljivost na svetlobo, če je oseba nagnjena k brazgotinjenju, ali če ima na predelu, ki bi bil obravnavan, kožne bolezni ali odprte rane.
Odstranjevanje dlak je relativno dolg postopek, ki v povprečju terja 6-10 obiskov, kar pa je odvisno od več dejavnikov: predel telesa, samih dlak, metabolizma …
V današnji ponudbi si lahko sami izberete, na katerem predelu želite odstraniti dlačice – v vrednosti 200 € (po veljavnem ceniku salona Phyt’s), plačate pa le neverjetnih 99 €! Število obiskov je odvisno od izbire predela telesa, kjer želite odstraniti dlačice.
Z laserskim odstranjevanjem dlačic se boste poslovili od dlačic na predelu, kjer vas najbolj motijo in se počutili bolj samozavestno v svoji koži! Privoščite si le najboljše!
Po tretmaju: stranka po končanem tretmaju ne potrebuje posebne nege ali dodatnega počitka, takoj se lahko vrne na delo in vsakdanja opravila.
Opozorila:24 ur po opravljenem tretmaju na tretirana mesta ne nanašajte kozmetičnih preparatov, ki vsebujejo kemične sestavine.3 tedne po opravljenem tretmaju se izogibajte trajnemu izpostavljanju sončnim žarkom (več kot 3 ure skupaj) – zaželeno je, da kožo zaščitite z visokim sončnim faktorjem, ki vsebuje mineralni filter brez nano delcev.Prvih nekaj dni po opravljenem SHR tretmaju je priporočeno izogibati se plavanju, vroči vodi in zadrževanju v savnah.Priporoča se povečan vnos vitamina C.

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Lasersko odstranjevanje dlak s SHR laserjem, že od 10 EUR za posamezen obisk mini predelov| Kozmetični salon Phyt's, Ljubljana in Kranj«