Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Center - Jesen na Pokljuki, Pokljuka, Slovenija - 137 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Center - Jesen na Pokljuki, Pokljuka, Slovenija - 137 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odlična cena za 3-dnevno uživanje na Pokljuki! 2 noči za 2 osebi + zajtrk + savna s kar -50% popusta! Pohodniki, gorski kolesarji, tekači, udeleženci seminarjev in konferenc, izletniki ... Vsi boste v Športnem centru Triglav Pokljuka lahko prepoznali svoji drugi dom.

Funkcionalno in prijetno zasnovan, sodobno opremljen Hotel Center z zunanjo podobo v krajinskem stilu bo izpolnil vse vaše želje in potrebe za nepozabno bivanje »v srcu narave«. Hotel Center ima v Športnem centru Pokljuka edinstveno lego tik ob biatlonskem stadionu s streliščem, s čimer je prava svetovna posebnost. Neokrnjena narava, stoletni gozdovi in planinski zrak pa so recept za pobeg iz vsakdana v sproščeno lahkotnost gibanja in rekreacije. Prostrane planote Pokljuke, ki se razprostirajo na vzhodnem obrobju Triglavske skupine, so idealno pribežališče za sodobnega urbanega človeka. 

Sobe so opremljene z LCD TV 32’, telefonom, brezžičnim internetom in sefom. 

Restavracija 
V Hotelu Center je na voljo à la carte restavracija, ki lahko naenkrat sprejme do 80 gostov ob streženih obrokih. V sklopu restavracije je tudi bar in kavarniški del. V restavraciji vam nudijo jedi na žlico in juhe, hladne in tople predjedi, testenine, različne mesne glavne jedi s prilogami in sestavljene solate in veliko izbiro raznovrstnih sladic. Prav tako vam je po predhodnem naročilu na voljo samopostrežni bife z raznovrstno lokalno in ostalo ponudbo. 

Aktivnosti 
Športni center Triglav Pokljuka na Rudnem polju je idealno izhodišče za neštete vzpone našega dela Julijcev, vključno z kraljevskim vzponom na Triglav. Številne pokljuške poti za kolesarje so idealne za vse, ki imajo radi adrenalin. Tisti, ki imajo raje mir in naravo, pa bodo zagotovo našli svoje zatočišče v senci hladnih pokljuških gozdov. Tukaj bo zagotovo bo vsakdo našel nekaj zase! 

Pokljuka je ena izmed najbolj znanih slovenskih planot, saj prireja svetovno znana tekmovanja v biatlonu. Planota je večinoma poraščena z gozdovi, zanimivo je šotno barje Šijec, ki ima velik ekološki pomen, daje pa zavetje mnogim živalim in rastlinam. Pokljuka je z gozdom pokrita visoka kraška planota v Julijskih Alpah. Je največja zaokrožena gozdna površina v Triglavskem narodnem parku. Dolga je 20 km in skoraj toliko tudi široka. V razponu od 1000 do 1400 m je okoli 6300 ha gozdov, v katerih prevladuje smreka.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.