Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Barba - Oddih v Paklenici, Starigrad Paklenica, Dalmacija, Hrvaška - 72 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

Hotel Barba - Oddih v Paklenici, Starigrad Paklenica, Dalmacija, Hrvaška - 72 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Barba je hotel v Starigradu Paklenici tik ob plaži, vmestu, ki je znano po kristalno čistem morju in reki Zrmanji. Ljubitelji mirnih počitnic in tisti, ki imajoradi adrenalin, bodo zagotovo našli nekaj zase. Starigrad Paklenica vas zagotovone bo pustil ravnodušne. Mesto se nahaja približno deset kilometrov od izvoza zavtoceste A1 (Zagreb-Split).


V hotelu prevladuje družinsko vzdušje, kjer je posebnapozornost namenjena vsakemu gostu in temu, da se gostje v hotelu počutijoudobno. Hotel Barba ima 15 dvoposteljnih sob brez balkona. Vsaka soba jeopremljena z moderno klimatsko napravo z neomejeno uporabo. V vseh sobah,terasah, restavraciji in v vseh drugih delih hotela Barba je možna uporabainterneta. Pravzaprav ga lahko uporabljate tudi na plaži. Zaradi optičnegainterneta sta prenos podatkov in brskanje po internetu omogočena vsem gostom. Sobeso opremljene z LED televizijo, na kateri lahko gledate vse domače ter tujeprograme.


Hotel ponuja zaprto in varovano parkirišče za vozila, ki jeza goste brezplačno. Lahko ste brez skrbi, vaš avto bo na varnem. V pritličjuhotela sta restavracija in zunanja terasa za do 60 ljudi. Na terasi bostezaščiteni pred soncem v senci platnene strehe. V primeru vetra ali dežja, jeterasa zaprta na obeh straneh ter tako omogoča mir in uživanje v pijači, kaviali okusni hrani iz hotelske kuhinje na odprtem.


V drugem nadstropju hotela je velika skupna terasa delnoopremljena za sončenje, delno pa kot mesto za uživanje in sprostitev naležalnikih in pod sončniki. Pogled s terase je nepozaben: morje in najlepšisončni zahod, ki si ga lahko predstavljate. Če ste privrženisvojem hišnem ljubljenčku - ne skrbite, domače živali so dobrodošle tukaj.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.