Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

A&O Hotels München, München, Nemčija - 68 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

A&O Hotels München, München, Nemčija - 68 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite München - glavno mesto Bavarske. Domovanje zgodovinsko pomembnih stavb in številnih muzejev. Mesto je najbolj znano po tradicionalni prireditvi Oktoberfest in pivnicah, ki jih lahko najdete na festivalu ali v samem mestu. V središču trga Altstadt (Staro mesto) na osrednjem trgu Marienplatz lahko vidimo znamenitosti, kot so neogotska Neues Rathaus (mestna hiša) ter številne turistične znamenitosti, ki jih vsekakor morate obiskati.
 
Lahko izbirate med tremi sodobnimi in piriljubljenimi hoteli: A&O München Laim, A&O München Hauptbahnhof ali A&O München Hackerbrücke. Vsi trije hoteli se nahajajo v središču Münchna.
 
A&O München Laim se nahaja neposredno ob železniški postaji München-Laim. Ponuja svetle in prostorne sobe ter brezplačen Wi-Fi. Nahaja se 4 km od središča Münchna. Recepcija dela 24 ur na dan, v hotelu je prav tako bar ter bar s prigrizki. Laim je odlična izbira za turiste, ki radi vidijo dobro povezavo do javnega prevoza, parkov in dostopnost do lokalne hrane.
 
A&O München Hauptbahnhof je od glavne postaje v Münchnu oddaljen 5 minut hoje.  Sobe imajo kopalnico, recepcijo, brezplačen Wi-Fi v vseh sobah in javnih prostorih. Hotelski prostor za prtljago in sef sta na voljo brez doplačila. Gosti lahko uživajo v SAT TV, ki v preddverju in baru predvaja različne športne programe. Hotel je od Oktoberfesta in trga Stachus oddaljen samo 10 minut hoje.
 
A&O München Hackerbrücke od glavne postaje v Münchnu loči samo ena postaja, od Oktoberfesta pa je oddaljen 7 minut vožnje. Ponuja enostavne ali sodobne hotelske sobe. Brezplačen Wi-Fi je dostopen v vseh sobah in javnih prostorih. Želesniška postaja Donnersbergerbrücke je oddaljena 500 m, hotel pa je na lokaciji, ki je zelo dobro povezana z javnim prometom.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.