Hotel Podgorka - Oddih v Dalmaciji, Podgora, Dalmacija, Hrvaška - 108 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), Pijača dobrodošlice

Hotel Podgorka - Oddih v...

Hotel Podgorka - Oddih v Dalmaciji, Podgora, Dalmacija, Hrvaška - 108 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), Pijača dobrodošlice

Rezerviraj za 21,50 €

135,00 €
Cena
20%
Popust
27,00 €
Prihranek
108,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Podgorka se nahaja v središču prečudovitegamediteranskega mesta Podgora, ob mestnem sprehajališču in prodnati plaži. Hotelje idealen za vse, ki si na oddihu želite doživeti avtentično vzdušjemediteranskega mesta, ter družine z otroki.

Plaža se nahaja le nekaj korakov stran od hotela. Na plažilahko najamete ležalnike in senčnike in uživate čez cel dan. Vhod v morje jelahek in primeren tudi za otroke.

V sklopu hotela se nahaja hotelska restavracija s storitvijosamopostrežnega zajtrka in večerje, ki ponuja bogato ponudbo svežepripravljenih specialitet in napitkov.

Za vse, ki si želite aktivno preživeti svoj oddih, Podgoraponuja številne možnosti za adrenalinski oddih. V neposredni bližini hotela senahajajo mesta za najem čolnov, jadrnic in pedalinov. Za ekstra adrenalinskodoživetje lahko uživate v banana nori vožnji po morju.

Gora Biokovo je pravi planinski raj, dolge in zanimivekolesarske poti pa bodo pritegnile vse navdušence ekološke vožnje. Posebna izkušnjaje zip line vožnja v zraku, ki zagotavlja popolnoma novo izkušnjo.

Lokacija

Branimirova obala 87
21327
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Podgorka - Oddih v Dalmaciji, Podgora, Dalmacija, Hrvaška - 108 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), Pijača dobrodošlice«