Depandansa Neptun - Aktivni jesenski paket na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 188 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane

Depandansa Neptun - Aktivni...

Depandansa Neptun - Aktivni jesenski paket na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 188 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane

Rezerviraj za 28,00 €

188,00 €
Cena
188,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izberite oddih ob morju z raziskovalnim in zgodovinskim pridihom. Izberite Depandanso Neptun, udobno sobo in vrsto aktivnosti.

Na otoku Veliki Brijon vas pričakuje Depandansa Neptun, ki se nahaja takoj ob morju. Vse sobe imajo kopalnico s fenom za lase, satelitsko televizijo, mini-bar in telefon.

Izbirate lahko med številnimi izleti in aktivnostmi, ogledate si lahko interpretacijsko-edukacijski center Nacionalnega parka Brijoni. Nova postavitev parka je prikazana na inovativen in ionteraktiven način. V njem obiskovalci lahko samostojno odkrivati, raziskovati in izvedeti ogromno informacij o kulturno-zgodovinski in naravni dediščini otočja.

V ponudbo so vključeni tudi muzejski prostori parka, v katerih boste nedvomno uživali.

Dobrodošli ste organizirati tudi večerje za večje število ljudi, prav tako se boste tu dobro počutili v primeru organizacije porok ali različnih družabnih srečanj.

Kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij, kjer lahko preživite aktivni oddih, vas vabijo na Brijone in v Fažano.

https://youtu.be/mxI4YAtxvRk

Lokacija

Brionska 10
52212
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Depandansa Neptun - Aktivni jesenski paket na Brionih, Fažana, Istra, Hrvaška - 188 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane«