Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Habakuk, Terme Maribor - Krompirjeve počitnice, Maribor, Pohorje, Slovenija - 310 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1. otrok do 11,99 let brezplačno), 3x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2...

Hotel Habakuk, Terme Maribor - Krompirjeve počitnice, Maribor, Pohorje, Slovenija - 310 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1. otrok do 11,99 let brezplačno), 3x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2...

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo na Megabonu! Terme Maribor, Hotel Habakuk in krompirjeve počitnice. Po aktivno preživetem dnevu v naravi seprepustite wellness razvajanju. Samo pri nas lahko po ekskluzivni in najnižjiceni uživate v krompirjevih počitnicah v štirizvezdičnem udobju sredi neokrnjene narave zvključenim polpenzionom in wellnessom za 2 osebi + 1 otrok do 11,99 let in 2. otrok do 5,99 let brezplačno! Hotel Habakuk je skozi letapostal sinonim za udoben in sproščujoč oddih, saj svoje goste razvaja zvrhunsko opremljenimi sobami, wellness & spa centrom, vrhunskolokalno kulinariko in čudovito lokacijo, nahaja pa se le 100 metrov odnajdaljše smučarske proge in Pohorja. In ne le to - ponuja tudi številnemožnosti za rekreacijo! 

Uživajte v okusnemzajtrku, sprehodite se po okolici in se naužijte svežega zraka, sprostite se obbazenih ali v savnah in enostavno začutite kako vas prevzema nova, svežaenergija!

Standard dvoposteljne so vsekakor prostor za počitek telesain duha. Opremljene so s kopalnico, telefonom in minibarom. Celotni podobivašega začasnega doma pa piko na i daje čudovit razgled z nešteto odtenkizelene barve.

V hotelu si lahko privoščite tudi sprostitev v bazenih. Navoljo so zunanji in notranji bazeni ter whirlpooli s termalno vodo. Vsi ljubiteljisavnanja boste prišli na svoj račun, saj je gostom hotela na voljo več vrstsavn (klasična finska, finska z barvno terapijo, infrardeča in pa turškakopel). Za bolj razgiban dan se lahko odpravite tudi v hotelski fitnes ali pana squash igrišče. Po celodenvih zabavnih aktivnostih se vam bo zagotovoprilegla okusna večerja v vrhunski hotelski restavraciji Mezzanin, ki vašebrbončice razvaja s pestrimi okusi lokalne kulinarike.

Doživite čarobno vzdušje Hotela Habakuk ter se prepustiterazkošnem termalnem in kulinaričnem razvajanju v naravi!

Del hotela se bo prenavljal od 21. septembra do 21. decembra 2019.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.