Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ultra last minute! HITRO, ZDRAVO IN EFEKTIVNO DO ODLIČNE POSTAVE! STROJNA LIMFNA DRENAŽA 10×40min, EKSPERTI ZA HITRO IN UČINKOVITO PREOBLIKOVANJE, TER DETOX TELESA! SALON IMPERIJA, LJ-BTC

Ultra last minute! HITRO, ZDRAVO IN EFEKTIVNO DO ODLIČNE POSTAVE! STROJNA LIMFNA DRENAŽA 10×40min, EKSPERTI ZA HITRO IN UČINKOVITO PREOBLIKOVANJE, TER DETOX TELESA! SALON IMPERIJA, LJ-BTC

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: 10x40 minut strojne limfne drenaže telesa za razbijanje maščobnih celic
Delovni čas CENTRA ZDRAVJA IN LEPOTE IMPERIJA:
PON-PET 6.00 - 21.00, Sobota: 08.00 - 13.00, Nedelja in prazniki zaprto!Kupon je unovčljiv s prvim obiskom KAR DO 1.12.2019! REZERVIRAJTE TAKOJ!FUNKCIJE: zmanjševanje telesne teže, oblikovanje postave, odstranjevanje maščobnih oblog, limfna drenaža, odstranjevanje toksinov (detox),
pospešuje izločanje tekočin iz telesa, blagodejno vpliva ne celotno telo in organizem, pospešuje krvni obtok in s tem preprečuje nastanek vnetnih ven (priporoča se vsem ki veliko sedijo ali stojijoSTROJNA LIMFNA DRENAŽA
Je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv,odpravimo presnovke iz tkiv in zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj.Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.
Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov,pomaga pri odpravljanju celulita, zatekanje nog oz. težke noge, zastajanje vode v telesu.
Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Terapija deluje anti-stresno, je odlična preventiva nastajanja krčnih žil ter na splošno izboljša naše počutje.
LIMFNI SISTEM
Sodobni način življenja in prehranjevanja povzročata velike obremenitve limfnega sistema z odvečno tekočino, toksini in premajhno količino zaužite vode, kar povzroči upočasnjeno delovanje limfnega sistema, to pa ima za posledico upočasnjen metabolizem z večjo količino odpadnih snovi in manj energije.
Limfni sistem je odgovoren za odnašanje odvečne vode,proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva do krvnega obtoka. Prav tako je odgovoren za vzdrževanje volumna krvi v obtoku. To vključuje tudi stranske produkte vnetij, mrtve celice in toksine.
TERAPEVTSKI UČINKI LIMFNE DRENAŽE:
S presoterapijo ali strojno limfno drenažo pospešimo krvni obtok, pomagamo pri oblikovanju postave, ugodno vplivamo na zmanjšanje videza pomarančne kože (ob vključitvi še drugih terapij), sproščujoče in blagodejno vplivamo na celoten organizem, saj limfna drenaža pomaga pri izločanju strupenih snovi iz telesa, stimulira venozni in predvsem limfni pretok, pospešuje izločanje odvečnih tekočin iz telesa. Blagodejno vpliva tudi na utrujene in otečene noge.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.