Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BOGATO WELLNESS, AKTIVNO IN KULINARIČNO 3 DNEVNO RAZVAJANJE V DVOJE, SREDI NEOKRNJENE NARAVE OB KOLPI, POLPENZION, WELLNESS CENTER, TENIS, LOKOSTRELSTVO, POHODNIŠTVO, RAFTING..HOTEL KOVAČ***, OSILNICA

BOGATO WELLNESS, AKTIVNO IN KULINARIČNO 3 DNEVNO RAZVAJANJE V DVOJE, SREDI NEOKRNJENE NARAVE OB KOLPI, POLPENZION, WELLNESS CENTER, TENIS, LOKOSTRELSTVO, POHODNIŠTVO, RAFTING..HOTEL KOVAČ***, OSILNICA

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA VSEBUJE NEOMEJENI WELLNESS & SPA PAKET V DVOJE ALI Z DRUŽINO
2x NOČITEV ZA 2 OSEBI V  HOTELU ALI  HOTELSKI DEPANDANSI***(dvoposteljne sobe s TV SAT, minibar, telefon, wi-fi, kopalnica s tušem, wc, fen)2x samopostrežni zajtrk, 2x večerja menu 4 hodi, za 2 osebi, v restavraciji Petra Klepcamožno je združevanje kuponov v  več dnevni oddih, koriščenje več zaporednih dni je možno po predhodnem dogovoru s hotelom
Neomejena uporaba bazena, savn in jaccuzzija 3 dni
50% popust na športne aktivnosti1x najem koles za 2 osebi + 1x lokostrelstvo za 2 osebiOtroci do 4,99. leta v sobi s starši bivajo brezplačno, otroški obrok 4,50 eur/otroka/obrok, za otroke od 5. do 11,99. leta je potrebno doplačilo 19,00€ za polpenzion/danDoplačilo za hišne ljubljenčke 6,50 eur/dan;
Rok unovčenja: do 30.9.2019Doplačilo za bivanje med vikendi in prazniki je 20€ / paketDobrodošli v Hotelu  Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel idealen je za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov.
Wellness center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami. V wellness centru se nahajajo recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska,turška,infrardeča,biozeliščna), masažni prostori,bazen (20 metrov dolžine ,ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase.
V športnem centru imajo pustolovski park, adrenalinski park, 1x teniško igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo tudi naslednje programe: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca. V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih  spomenikov primernih za oglede.
Občina Osilnica je pravi mali naravni biser, kjer se je rodila tudi ljudska pripovedka o Petru Klepcu, ki je našel silno moč ko je pomagal dobri vili. S to močjo pa je nato ubranil svojo deželo pred napadi Turkov. Osilnica pa premore tudi mnoge zanimivosti, med njimi je sedem cerkva, ki je vsaka nekaj posebnega. Odkrijte tudi druge posebnosti tega predela domovine. Že veste kaj je bil nekoč poklic vurhmorharja? Pridite in odkrijte. Ljudje v teh krajih so znani tudi po zanimivem narečju, posebnih dobrotah in ljudski umetnosti izdelovanja papirnatih rož.
Pohodništvo
Dežela Petra Klepca leži na razgibanem območju ob reki Kolpi, obdajajo jo gore. Višinska razlika med najnižjo in najvišjo točko je več kot 800 metrov, kar daje pohodnikom ali planincem veliko možnosti za sprostitev v neokrnjeni naravi.
Najzanimivejši vrhovi so: Taborska stena (1059 m), Dragarski vrh (971 m), Šajbnik (861 m), Mož (1125 m), Firstov rep (1002 m), Loška stena (875 m), Krokar (1122 m), Krempa (942 m) in Borič (915 m). Pohodi do najbolj oddaljenih vrhov trajajo največ sedem ur v obe smeri, zato označene planinske poti lahko prehodi vsak, ki ima v sebi kanček športnega duha.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.