Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

City Beach Makarska - Apartma 2-4, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v Superior apartmaju z neposrednim ali delnim pogledom na morje za 2 do 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

City Beach Makarska - Apartma 2-4, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v Superior apartmaju z neposrednim ali delnim pogledom na morje za 2 do 4 osebe, Brezplačen Wi-Fi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte siscenarij, v katerem se nahajate v luksuznem apartmaju neposredno ob plažiMakarske in uživate v oddihu, plavate v čudovitem morju in se sproščate obsvežini borovcev ... Sanjsko lokacijo za takšen oddih ponujajo City BeachApartments. Pravijo, da slika pove več kot tisoč besed, zato vas vabimo, da siogledate galerijo ponudbe. Zagotovo boste navdušeni!


Makarska je pravo dalmatinsko mestece na robu Biokova (1.762m). Mestece je znano po prijetni klimi in 2 km dolgi prodnati plaži terpromenadi. Prosti čas lahko preživljate ob spoznavanju naravnih lepot Parkanarave Biokovo, muzejev in galerij, zgodovinskih znamenistosti, kulturnedediščine ali pa obisku številnih festivalov in kulturnih dogajanj v mestu.


City Beach Apartments se nahajajo neposredno ob morju, obplaži z idealno lokacijo. Ponujajo vam oddih, ki ga resnično potrebujete.Uživajte v edinstvenem pogledu na Jadransko morje, sprostite se na terasi indoživite Mediteran.Apartmajski objekt je sestavljen iz 31 apartmajev, 15 Superiorin 16 Classic apartmajev. Apartmaje so opremili tako, da gostom nudijomaksimalno udobje in najlepši pogled na okolico in morje. Megabon ponudbavključuje nastanitev v luksuznem Superior apartmaju, ki razpolaga z dnevnosobo, dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in balkonom s stoli in mizo terpogledom na morje. Apartmaji so opremljeni z LCD TV, internetom, sefom inpisalno mizo. Njihova velikost je od 80 m2 do 110 m2 in predstavljajo popolnoizbiro za večje skupine ali družine z otroki. Gostom je na voljo tudi parkirnagaraža.  A la carte restavracija jenajlepša v popoldanskih in večernih urah, saj lahko takrat uživate v čudovitemsončnem zahodu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.