Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Joel Hotel, Novalja, Pag, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v enosobnem apartmaju 2+2 z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Joel Hotel, Novalja, Pag, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v enosobnem apartmaju 2+2 z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzen oddih v Joel Hotelu 4* na Pagu! Prepustite senepozabnemu pobegu v luksuzno oazo in doživite nepozaben oddih! Kaj vam ponujaJoel Hotel? ✔Neverjeten pogled na morje in staro mestno jedro ✔Neposrednabližina plaže ✔Luksuzno oblikovana notranjost ✔Idealnaizbira za oddih in delo.


Joel Hotel razpolaga z 11 enosobnih apartmajev, 2 studioapartmaja, 1 deluxe apartmajem in 2 depandansama. Vsaka namestitvena enota jeurejena in prilagojena tudi najbolj zahtevnim standardom udobja. Apartmaji soelegantno oblikovani in imajo balkon s pogledom na morje. V njih se nahaja minikuhinja, flat-screen HD TV, sef, kopalnica s tuš kabino ter high-speedbrezžični internet. Vsi apartmaji imajo ločeno dnevno sobo z jedilnico.


Prepustite se tudi uživanju v zunanjem bazenu s panoramskim indih jemajočim pogledom. Uživajte v soncu, poletnih radostih in gastronomskimdobrotam. Sprostitev in nepozabni trenutki so zagotovljeni.


Joel Hotel ponuja tudi sodobno opremljeno restavracijo zizhodom na teraso. Restavracija ponuja najboljšo domačo kuhinjo kot tudivrhunsko pripravljene specialitete. Fokusirani so na svežo, lokalno kuhinjo zmediteranskimi okusi, vse to pa povezujejo edinstvene in inovativne kulinarsketehnike. Otok Pag je znan tudi po svojih vrhunskih vinih, v katerih gostjelahko uživajo v restavraciji.


Hotelski bar se nahaja poleg zunanjega bazena in je pravomesto za popolno relaksacijo in zabavo. Iz bara se ponuja pogled na morje, vbogati ponudbi pijač pa izstopajo kreativno pripravljeni cocktailiprofesionalnih cocktail mojstrov, ki se bodo potrudili zadovoljiti tudi najboljzahtevne okuse.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.