Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Venice Michelangelo Hotel, Mestre Venezia, Benetke, Italija - 325 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, 5x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Venice Michelangelo Hotel, Mestre Venezia, Benetke, Italija - 325 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, 5x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Venice Michelangelo Hotel je luksuzen 4* hotel v Mestre Venezia in je le 20 minut oddaljen od Benetk. Svojim gostom nudi luksuz, kakovost in udobje.

V hotelu najdete restavracijo, bar, 50 sob, zunanji prostor za sprostitev in profesionalno opremljeno sobo za sestanke.

Vseh 50 sob je prostornih in popolnoma opremljenih. Dvoposteljne Classic sobe imajo klimo, mini bar, satelitsko TV, sef, kopalnico in sušilec za lase. Dan boste pričeli z mednarodnim samopostrežnim zajtrkom in odlično beneško kavo. 

Benetke so že kot samo mesto nekaj posebnega in obiskovalce očarajo s prelepimi mostovi, palačami, cerkvami in muzeji. Markov trg, Doževa palača in Most vzdihljajev so samo nekatere izmed znamenitosti tega čudovitega mesta na vodi. Ko pa se po ulicah sprehaja še nešteto krasnih beneških mask, celotno mesto zaživi v drugem času in prostoru in to je glavni razlog za obvezno udeležbo. Verjetno eden izmed najbolj znanih karnevalov na svetu vsako leto preseneti z nepopisno lepimi maskami. Množice radovednih obiskovalcev privabijo številni umetniki. Ti turistom pričarajo duh romantičnih in prelepih starodavnih Benetk, ki še danes burijo domišljijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.