Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Dobrna, Hotel Park 4*: 3 dni s polpenzionom in neomejenim kopanjem le 159 €, namesto 296 € za 2 osebi

Terme Dobrna, Hotel Park 4*: 3 dni s polpenzionom in neomejenim kopanjem le 159 €, namesto 296 € za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Edinstveno jesensko razvajanje v Termah Dobrna, kjer se boste namakali v termalni vodi, ki vas ne bo le sprostila, ampak zaradi zdravilnih moči tudi blagodejno vplivala na vaše zdravje in počutje, bo zagotovo odlična izbira za vaš...


Čas je za namakanje in sproščanje v topli termalni vodi! Hotel Park 4* je primeren za vse, ki si želijo preživljati prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob izrednem okolju zdraviliškega parka in sosednjih gozdov. V hotelu Park so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki (omejeno število sob, vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen).
Opremljenost sob: TV, telefon, WC, kopalnica, sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je možen tudi brezplačni brezžični dostop do interneta.Namakajte se in čofotajte v termalni vodi, ki vas ne bo le sprostila, ampak zaradi zdravilnih moči tudi blagodejno vplivala na vaše zdravje in počutje.Topli vrelec na Dobrni so poznali že stari Kelti in Rimljani, od leta 1542 pa termalna voda na Dobrni velja za idealno sredstvo pri zdravljenju različnih obolenj in poškodb gibalnega sistema. Termalna voda v Dobrni je zelo zdravilna, njeni naravni zdravilni dejavniki, kot so kalcij, magnezij in hidrogenkarbonat pa so priznani tudi s strani Ministrstva za zdravje. Alkalna termalna voda s temperaturo do 36,5 °C tako vsebuje naravne zdravilne dejavnike, zaradi kalcijevih ionov pa deluje tudi proti vnetno in proti alergično.
Vsak petek in soboto živa plesna glasba v prijetnem ambientu Cafe & Restaurant May, ki se nahaja v pritličju hotela Vita 4*.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.