Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Remisens Premium Grand Hotel Palace - Zaključek poletja v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 559 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena z...

Remisens Premium Grand Hotel Palace - Zaključek poletja v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 559 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba notranjega bazena z...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuz s 4* v Opatiji, 3 noči s polpenzionom + otrok do 11,99 let brezplačno! Remisens Premium Grand Hotel Palace! ✔hotel s 4* v Opatiji, le nekaj korakov od glavne mestne plaže ✔zgodovinska ikona Opatije, ki izžareva slog in eleganco ✔popolnoma obnovljen leta 2016 ✔v letu 2018 postal del blagovne znamke Remisens Premium. 

Hotel je zgodovinska zgradba in se nahaja v samem središču mesta. Izžareva slog in eleganco, krasijo pa ga  izbrana notranja oprema, visoki stropi in edinstveni pogledi na morje iz 198 sob in apartmajev. Remisens Premium Grand Hotel Palace je vizualno impresiven in se dviga nad glavno opatijsko ulico, s čimer ustvari vizuro, ki je postala zaščitni znak mesta. Hotel je najboljša izbira za nepozaben oddih na morju, ponuja pa sodobne vsebine za popolno kombinacijo preteklosti in sedanjosti. Priljubljen je tudi zaradi svojih zabavnih vsebin (ima plesno teraso). Uživajte v slogu, eleganci in šarmu ter bodite v središču dogodkov v Opatiji! 

Prenovljeni Wellness & Spa center Hotela vključuje velik notranji bazen z ogrevano morsko vodo in mirno oazo za oddih – Relax cono. Izkoristite blagodejne učinke finske ali turške savne in spoznajte širok nabor vrhunskih masaž in lepotnih tretmajev. Tu je tudi fitness center z najnovejšo opremo. Lahko si privoščite različne kozmetične storitve, uživate lahko v prostoru za sproščanje, razvajata se lahko tudi v skupni masaži.

Remisens Premium Grand Hotel Palace se nahaja le nekaj korakov od Slatine, osrednje opatijske plaže, kraja, ki ga je treba videti. Na plaži boste našli vse, kar potrebujete za dan, poln zabave – ležalnike in senčnike, športe na vodi ter številne bare, restavracije in kavarne. 

Hotel ponuja raznovrstne zabavne vsebine. Preživite večer na poletni terasi ob zvokih glasbe v živo. Če si zaželite pobegniti od mestnega vrveža, je tu koktajl bar z bogato ponudbo pijač, Hotelska restavracija pa je popoln kraj za večerjo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.